KingoFood vinde produse italiene de excelență și de înaltă calitate. Salumi precum Finocchiona IGP, carne de primă calitate aromatizată cu sare, piper, usturoi și fenicul sălbatic. Sau pecorino, maturat în peșteră, cu un gust de impact puternic. Și vin: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selecție - D.O.C.G. Timpurile și modalitățile de expediere a mărfii sunt un factor foarte important. Am ales sisteme de expediere specifice cu material isotermic și gheață sintetică care permit menținerea temperaturilor mărfii timp de până la nouăzeci și șase de ore (4 zile).
... de vânzare cu marca „i Toscani”, „Casa del Corto” și în punctul de vânzare de campanie gestionat prin intermediul companiei, referitor la carne de vită și produse lactate; cea mai originală producție este dată de iaurt, obținut prin fermentarea directă a laptelui, și miere din Amiata. Misiunea companiei este concentrată pe valorificarea distribuției de produse alimentare de calitate, cu prioritate pentru produsele toscane, care să fie certificabile și garantabile în etapa de producție – distribuție, practic un proiect de „lanț scurt”. Producția și selecția...
... producție reală de brânză șimezeluri, începând să își crească animalele cu grijă și dragoste și producând brânzeturi șimezeluri care devin rapid un punct de referință pentru întreaga zonă înconjurătoare.
Datorită unei pasiuni transmise din tată în fiu, și astăzi Pieragnoli investește în căutarea excelenței, integrându-se într-o piață vastă și diversificată, cu o gamă largă de produse...
Din 1932, Guido Marzetti începe activitatea de măcinare a cerealelor cu moara de piatră și creșterea porcinelor. Șuncă crudă și gătită, mortadela șimezeluri din carne de porc pur și sare iodată. Șuncă gătită națională de Înaltă Calitate, din pulpă de porc proaspăt național, fără gluten, fără lactoză.
...De peste 40 de ani, Monica & Grossi produce prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo și prosciutti cotti.
În plus, comercializează Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna.
Se selectează carne națională de cea mai bună calitate, prelucrată cu mare experiență de maeștri prosciuttai și trecută prin stagionare în medii aerisite de clima ideală...
... (R404A și R134A) și cu noi refrigeranți ecologici.
Zanotti se ocupă, de asemenea, cu proiectarea și realizarea de mari instalații de refrigerare pentru conservarea alimentelor precum fructe, legume, carne, pește, lapte, iaurt, înghețată, mezeluri.
Diverse sunt deliciile oferite clienților, precum lonza, lonzini, cârnați, salamuri și șuncă cu caracteristici diferite în gust, specialități prețioase care își au originea în carne de porc selectată și aromatizată cu măiestrie de mâinile experimentate ale meșteșugarilor noștri. Stagiunea minimă garantată pentru fiecare produs din carneși clima ideală în care aceasta se finalizează fac ca...
... noastre atât de suculente. Mai mult de 110% fructe, ceea ce înseamnă că folosim cel puțin 110 g de fructe pentru a face 100 g de gem.
Pe lângă gemurile dulci, propunem compoturi sărate, concepute pentru a însoți perfect brânza sau ca garnituri delicioase pentru carneșimezeluri. Toate fructele și legumele sunt gătite la temperaturi scăzute pentru a păstra gustul produselor proaspete. Cârnații perfecți sunt gustoși și autentici, făcuți manual, așa cum cere tradiția emiliană.