...Cafea de înaltă calitate, cu un gust neted și echilibrat, cultivată între 800 și 1300 de metri deasupra nivelului mării, cu un aromă marcată și delicată. Note de vanilie, fructe uscate și fructe deshidratate care se evidențiază pe un corp bine rotunjit și rafinat. O cafea care se remarcă prin bogăția și aciditatea fină, cu note manifeste de ciocolată îmbogățite cu nuanțe de caramel și un gust de pâine prăjită în postgust.
Italia, Sizzano
...ASOCIERE Ciocolată neagră și tutun CULOARE Chihlimbar clar AROMĂ Note de stejar ars Vanilie și condimente TEMPERATURĂ: 20-22 °C ALCOOL: 40% vol...
Italia, Palagianello
...Pentru așteptările care îndeplinesc nevoile gastronomiei, vizând Patiserie, Înghețată, Pâine, Ciocolată, inspirate de know-how-ul pentru dezvoltarea internațională. Există mai mult de 100 de varietăți de arbori de vanilie, dar doar 3 mari oferă păstăi aromatice. Pompona: mai puțin de 1% din producția mondială, aromele lor nu sunt foarte populare pentru aplicații alimentare. Prezentă în Mexic, PNG...
Italia, Prato
...Siropurile noastre sunt complementul ideal pentru toate băuturile pe bază de cafea și lapte: espresso, cappuccino, ciocolată, macchiato, mocaccino, cafea latte, lapte, cafea americană etc. "Coffee syrup" (Siropuri pentru Cafea) sunt rodul a ani de cercetare și dezvoltare. Cu cea mai mare grijă și pasiune care ne caracterizează întotdeauna, am selectat cele mai bune materii prime pentru a oferi...
Italia, Trino
Din 1981, GELPAS oferă înghețată, croissante și gustări pentru baruri și restaurante. Cu produse inimitabile, suntem singura alternativă valabilă pentru barul tău! Serviciu, calitate și conveniență. Această filozofie a fost întotdeauna un punct de sprijin și, încă și astăzi, este trăită cu pasiune și determinare. GELPAS este specializată exclusiv în furnizarea de produse pentru baruri, restaurante...
...Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune "Piemonte" IGP. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu coji de lămâie confiate și stafide Sultanina. - Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune Piemonte IGP și cacao. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu ciocolată neagră. - Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de migdale. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu stafide Sultanina.
Italia, San Pietro Clarenza
... pentru a fi servite la mesele restaurantelor, barurilor, sălilor de ceai etc.) sau în ambalaje elegante de expus pe rafturi sau în colțuri. Ingrediente: Migdale siciliene, zahăr, Miere de pe Etna (floare de portocal) albume de ou (natural, nu liofilizat) Fistic, ciocolată / Vanilie...
Italia, Bronte
...Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf, pastă de fistic 10% (fistic prăjit și rafinat, clorofilă E141, curcumină E100), pudră de zer, emulgator: lecitina de soia, extract de vanilie...
Italia, Torino
...Cod. MODI 01 U/M Kg CUTIE pe Kg 2 Descriere Umplutură de Cremă de Castane cu vanilie și rom, învelită într-o coajă de ciocolată neagră fină de 58% sau ciocolată cu lapte de 32%.
Italia, Mazara Del Vallo
...Cannolo sicilian este cu siguranță unul dintre cele mai cunoscute, iubite și, mai ales, exportate deserturi din întreaga lume. Simbol al artei dulciurilor insulare, este una dintre cele mai apreciate specialități ale patiseriei siciliene. Coaja cannolo-ului este crocantă, iar interiorul este o dulce mângâiere pentru papilele gustative, îmbogățit cu fructe confiate, bucăți de ciocolată, aromă de vanilie și/sau scorțișoară.
Italia, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUCȚIE la comandă (private label) de produse biologice dulci și sărate, companie de producție pentru terți care furnizează cele mai mari mărci din domeniul biologic, cu peste 30 de tipuri de produse biologice: batoane cu cereale, semințe și fructe uscate, batoane de ciocolată cu cereale, preparate în pulbere (budincă de cacao și vanilie, ciocolată caldă, preparate pentru prăjituri), ambalare de zahăr din trestie, etc. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
... doar alte 3 ingrediente: zahăr, cacao (sau lapte) și vanilie. Torturi de alune (alune, zahăr, ouă) Ciocolată și ciocolățele asociate cu alune. Praline, tablete, tablete cu alune întregi, ouă de Paște. Putem oferi ambalaje potrivite pentru vânzarea cu amănuntul sau formate mai mari pentru patiserii și gelaterii. Pentru cantități semnificative, este posibil să personalizăm rețetele adaptându-le la nevoile clienților.
Compania noastră produce și comercializează produse pentru baruri, restaurante și hoteluri, cum ar fi cafea boabe - în capsule și în plicuri - cafea măcinată, cafea aromatizată precum cafea cu ginseng - cu alune - cu amaretto și cu vanilie, orz solubil, creme reci precum cremă de cafea - cremă de nutella - cremă de fior de lapte sau smântână, cremă de alune, ciocolată pudră în diverse arome atât...
Italia, Lecco
Producția și ambalarea produselor alimentare deshidratate: sosuri, paste cu sos, sosuri pentru paste și orez, lasagna cu sos, bulion granular, piure condimentat, supe instant, preparat pentru clătite, sos instant de vanilie și ciocolată. Ambalaje pentru supermarketuri, catering și industriale (big bag, saci și cutii). Producția și ambalarea și a produselor biologice.