...selecție de trufe de ciocolată în diverse arome: alune, cafea, nucă de cocos, fistic, lămâie, neagră, albă, rom, realizate sub marcă privată, de asemenea fără zahăr, fără gluten, organice, convenționale.
...Pignolata messinese este o rețetă tipică a tradiției siciliene, care este preparată în special cu ocazia sărbătorilor de Crăciun sau a Carnavalului. Este vorba despre bucăți mici de aluat care sunt prăjite (sau, în unele cazuri, coapte la cuptor) și glazurate, acoperindu-le cu două glazuri diferite, una albă cu aromă de lămâie și una neagră din ciocolată neagră. Combinația dublă de culori este una dintre caracteristicile indispensabile pentru a da viață acestui desert.
...Cod. PRA 21
U/M Kg
CUTIE pentru 2 Kg
Descriere
Crema moale de lămâie învelită într-un strat de ciocolatăcu lapte 32% pură și decorată cu biluțe galbene.
...Producție și comercializare de granita siciliană artizanală în următoarele arome:
Ananas, Portocală Roșie din Sicilia, Cafea, Ciocolată și Scorțișoară, Căpșună și Căpșuni de Pădure din Maletto, Lămâie Verdello din Siracusa, Mandarină Siciliană, Migdale și Migdale Prăjite din Avola, Fistic din Bronte, Dud Negru de pe Etna, Bergamotă, Piersică din Bivona, Pepene Cantalup, Smochine albe, Ficus de...
...Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune "Piemonte" IGP. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu coji de lămâie confiate și stafide Sultanina.
- Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune Piemonte IGP și cacao. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cuciocolată neagră.
- Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de migdale. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu stafide Sultanina.
...pigmenți și amestecuri personalizate pentru orice nevoie, precum și pentru a produce și ambala orice tip de produs în pulbere pentru terți.</p><p>Se ocupă de cacao, ciocolată, edulcoranți, conservanți, coloranți naturali, uleiuri esențiale naturale pentru industria conservelor, caseinati, preparate în pulbere pentru băuturi, îndulcitori, agenți de îngroșare și acidifianți chimici, baze pentru înghețată, vanilină, lapte praf degresat și suc de lămâie.</p>...
... alimentare tipice siciliene, pateuri, condimente pentru paste sau pentru aperitive, ciuperci în ulei, măsline negre, măsline verzi, sparanghel, capere, roșii uscate, anghinare.
Granite și înghețate siciliene: Granite de toate aromele, lămâie, migdale, fistic, duduri, ciocolată, portocale, rodie, cu smochine, cu alune, cu căpșuni etc.
... GELATERIE DIN LUME CARE PRODUCE 45 DE GRANITE TIPICE SICILIANE. GRANITELE POT FI CUMPĂRATE ȘI ÎN PORȚII INDIVIDUALE DE 100g (granita de mure, granita de mandorla, granita de lămâie, granita de smochine de cactus, granita de smochine, granita de ciocolată, granita de alune...etc....) TARTUFI ARTIGIANALI: TARTUF CU PISTACCHIO (VERITABIL PISTACCHIO DIN RAFFADALI) TARTUF DIN PANTELLERIA (CU INIMĂ DIN...
...O mulțime de alte produse precum Iaurt, Ginseng, Orz, Ceai, Baze pentru înghețată, Ciocolată caldă și rece și multe alte produse. Compania noastră este la dispoziția dumneavoastră pentru ambalarea produselor cu MARCHIUL DUMNEAVOASTRĂ și pentru orice altă solicitare pe care doriți să o adăugați.
GARGAN’OK - Gargano Sapori - este o companie artizanală care produce lichioruri, paste, gemuri, dulciuri tradiționale tipice (ostii umplute, cartellate, mostaccioli, migdale atterrate), uleiuri aromatizate conform rețetelor vechi din Gargano. Dulciurile tipice variază de la cartellate cu migdale și miere sau cu vin fiert, la mostaccioli culămâie sau ciocolată, la taralli cu vin și multe altele...
... g.
Greutate cutie: 1350 g.
Cutie: 10 bucăți
Data limită: 1 an de la producție
Produs fără surse de gluten
Dimensiuni cutie: cm.35 X cm.14 X cm.7 (înălțime)
Gusturi:
-Lămâie
-Pistachio
-Amarena
-Clasic (Ciocolată și Nucă)
-Alb (Fiordilatte)
-Licoare
-Nuci și Smochine
-Amaretto
-Cocos
-Căpșună
-Nucă
-Cunese (Ciocolată și Rom)
-Ciocolată Neagră și Portocală
Putem realiza gusturi speciale pentru...