Italia, Giuliano
...Tartelleta cu ciocolată neagră este un desert delicios care încântă simțurile, perfect pentru iubitorii de ciocolată. Această delicatesă constă dintr-o bază crocantă de aluat fraged, coaptă la perfecțiune pentru a oferi acel gust untos și sfărâmicios care se topește în gură. Inima tartelletei este un umplutură bogată și catifelată de ciocolată neagră, intensă și profundă, care creează un contrast...
Italia, Trino
Din 1981, GELPAS oferă înghețată, croissante și gustări pentru baruri și restaurante. Cu produse inimitabile, suntem singura alternativă valabilă pentru barul tău! Serviciu, calitate și conveniență. Această filozofie a fost întotdeauna un punct de sprijin și, încă și astăzi, este trăită cu pasiune și determinare. GELPAS este specializată exclusiv în furnizarea de produse pentru baruri, restaurante...
Italia, Mazara Del Vallo
...Cannolo sicilian este cu siguranță unul dintre cele mai cunoscute, iubite și, mai ales, exportate deserturi din întreaga lume. Simbol al artei dulciurilor insulare, este una dintre cele mai apreciate specialități ale patiseriei siciliene. Coaja cannolo-ului este crocantă, iar interiorul este o dulce mângâiere pentru papilele gustative, îmbogățit cu fructe confiate, bucăți de ciocolată, aromă de vanilie și/sau scorțișoară.
Italia, Lauro
... îmbogăți și decora torturi, biscuiți și înghețate. Se potrivește perfect cu toate preparatele pe bază de ciocolată și, datorită ei, este posibil să obții creme tartinabile delicioase. Ca majoritatea fructelor uscate, și alunele, ingredientul de bază al granulației noastre, îmbină necesitatea de gust cu sănătatea, deoarece asigură un aport energetic excelent, modulând și senzația de sațietate.
... negre cât și albe, boaba fiind acoperită cu ciocolată neagră sau albă. O ciocolată crocantă la interior și moale la exterior. Amestecul de cafea este istorie și artă. Vizitând torrefacția noastră, veți avea ocazia să gustați amestecurile noastre și să cumpărați cafea din magazinul nostru.
Țările populare pentru acest termen de căutare