... (fără alcool).
Sucurile concentrate din linia "Breakfast Professional" sunt produse cu un conținut ridicat de suc și pulpă de fructe.
Acestea sunt utilizate în principal pentru: hoteluri la micul dejun, catering, băuturi carbogazoase, băuturi fără alcool, long drink-uri, băuturi din fructe etc.
Aceste siropuri concentrate sunt foarte ușor de utilizat:
- manual, adăugați apă plată sau carbogazoasă la pulpa concentrată, amestecați și serviți într-un pahar sau carafă.
- Cu mașini post-mix la robinet pentru un serviciu mai rapid sau self-service.
...Amestec de Cafea Solubil în pachete de 500 gr
Amestecul de cafea 70% și 30% cereale este un mix de cafea solubilă (amestec de robusta și arabica) cu orz, secară, cicoare și orz malțat.
Doza recomandată este de 1,2g/1,5g pentru 100ml de apă.
Este un produs pentru hoteluri, foarte apreciat la micul dejun.
Produsul poate conține aditivi alimentari.
FĂRĂ OMG - FĂRĂ GRĂSIMI HIDROGENATE - FĂRĂ COLORANȚI ARTIFICIALI...
...disponibile gratuit pentru oaspeți în orice moment al zilei; în bucătărie se servește în fiecare dimineață micul dejun, care este întotdeauna inclus în costul camerei: croissante proaspete cu cremă, gem sau integrale; lapte (animal sau vegetal), cafea, ceai, iaurt, biscuiți, diverse gustări; tipicul micdejun dulce italian. A se caza la Bed & Breakfast Michelangelo este soluția ideală pentru cei...
...La Zani Alimentari a fost înființată în 2003, înregistrând un brand propriu - Zani Caffè -. De atunci și până în prezent, compania a cunoscut o ascensiune plăcută la nivel local, în distribuția produsului său: cafeaua. Dispune de trei amestecuri de bază: "Platinum" cu un procentaj ridicat de Arabica, potrivit pentru localuri demicdejun; "Argent", un amestec aromatic potrivit pentru orice local...