Italia, Villanterio
...În ultimii ani, sectorul producției de furaje din carne a înregistrat o creștere constantă, îmbunătățirea standardelor de calitate și implementarea unei oferte care astăzi include o gamă vastă de furaje din carne mono-proteice de înaltă calitate, inclusiv: iepure; mistreț; cerb; miel. Adaptându-ne la nevoile momentului, datorită ascultării clienților și procedurilor noastre inovatoare de producție, putem produce și furniza proteine animale procesate în Pavia și provincia sa, cu o ofertă diversificată care îmbunătățește calitatea producției de hrană pentru animale de companie.
Italia, Rimini
MARR spa este o companie de top în Italia în distribuția către sectorul Foodservice. De peste 40 de ani, MARR servește mai mult de 38.000 de clienți din domeniul HoReCa (restaurante, hoteluri, stațiuni) și colectiv (cantine, școli, spitale) cu un sortiment de 10.000 de produse alimentare (pește, carne, alimente diverse, fructe și legume și echipamente) care include o ofertă unică de produse cu marcă proprie și în exclusivitate.
...Suntem de peste 30 de ani în "lumea congelată" și ne ocupăm cu procesarea produselor alimentare, bazate în principal pe pește, dar și pe brânză, legume și carne. Ne-am născut ca furnizori ai brandului FINDUS pentru industria peștelui și apoi ne-am dezvoltat propriile branduri și produse, creând o rețea de vânzări care deservește canalul supermarketurilor și cateringul de masă. Ne specializăm în...
Italia, Brescia
... sunt încredințate unei platforme de internet simple și intuitive, ideală pentru muncitori, dar și prietenoasă cu utilizatorii finali. Pe lângă confortul și imediatețea comerțului electronic, ne concentrăm pe disponibilitatea și expertiza unui personal "de carne și oase", îmbunătățind și umanizând oferta noastră. Garantăm astfel o flexibilitate mai mare, o atenție deosebită față de client și o grijă...
Macelăria Carlo Alberto a fost înființată în 1997, pentru prelucrarea și comercializarea cărnii de cal, devenind rapid o realitate de referință în teritoriu. În anii următori, își extinde oferta la alte tipuri de carne. Astăzi, având în vedere experiența acumulată, Carlo Alberto este capabil să se prezinte ca un interlocutor unic pentru a satisface multiplele nevoi ale consumatorului modern și...
Italia, Treviso
... "curcubeu" de săruri de toate tipurile pe rafturile magazinelor și supermarketurilor din apropiere: în sfârșit, există săruri care adaugă mai multă culoare și creativitate în bucătăria noastră. Să vedem care sunt principalele și să începem cu cea mai specială dintre toate: sarea cu oțet balsamic - a cărei colorare eccentrică provine din prelucrarea cu extract de oțet balsamic și condimente - este apreciată dintotdeauna în preparatele din carne pentru bogăția sa de arome și parfumuri diferite (nu mai puțin de 18) și de arome.
Țările populare pentru acest termen de căutare