Italia, Misano Adriatico
...Parmesanul nostru Reggiano DOP de Bianca Modenese este maturat timp de 24 de luni, conferindu-i o consistență compactă și o aromă intensă. Bucură-te de gustul său unic, bogat în calciu, proteine și minerale esențiale pentru o dietă sănătoasă. Un produs de înaltă calitate, perfect pentru orice ocazie gastronomică.
Italia, Guardiagrele
...Produs semipreparat pentru Pâine Întunecată cu Multigrăunțe și Amestec de Semințe, bogat în fibre, proteine și minerale pentru pâine rustică și chifle cu miez întunecat. Format: 25 kg Dozaj: 100%...
Italia, Formigine
...Semințele de chia sunt considerate un superaliment bogat în nutrienți. Sunt o sursă de proteine vegetale. Bogate în acizi grași, omega-3, cu un conținut ridicat de fibre și o sursă de antioxidanți. Conțin minerale precum calciu, fosfor și zinc.
...Mozzarella di Bufala Campana DOP este un brânză proaspătă cu pastă filată, produsă exclusiv din lapte de bivol din regiunea de origine. Laptele de bivol are o compoziție diferită față de alte specii animale utilizate pentru producția de brânză. De fapt, spre deosebire de laptele de vacă și de capră, este mai bogat în proteine, grăsimi și, mai ales, calciu. Tipuri și Formate Greutate: de la 25 g la 2 kg TERMEN DE VALABILITATE 12 ZILE / TERMEN DE VALABILITATE 18 ZILE / TERMEN DE VALABILITATE 21 ZILE Coduri: de la 1702 la 17...
Italia, Monterotondo
...Spirulina Biologică Bulk de la Vegantis, disponibilă în formate și prețuri en-gros, este 100% naturală, certificată organic. Produsă în India, este o algă antică, un cianobacteriu de apă dulce, bogat în micronutrienți. Este un aliment versatil și benefic, cu un conținut ridicat de proteine, fier, acid folic, fosfor și Vitamina K. Este o pulbere de culoare verde-albăstruie, uscată la rece și cu...
Italia, Forlì
...Farro este un cereal care aparține familiei gramineelor, sărăcă în grăsimi și bogat în proteine, ideal pentru cei care urmează diete hipocalorice sau doresc doza potrivită de energie înainte de activitatea sportivă. Boabele de farro perlato sunt produse în Italia din culturi biologice. Farro perlato se deosebește de cel brut prin absența peliculei exterioare și printr-o modalitate de gătire mai...