...Mozzarella di Bufala Campana DOP este un brânză proaspătă cu pastă filată, produsă exclusiv din lapte debivol din regiunea de origine. Laptele debivol are o compoziție diferită față de alte specii animale utilizate pentru producția de brânză. De fapt, spre deosebire de laptele devacă și de capră, este mai bogat în proteine, grăsimi și, mai ales, calciu.
Tipuri și Formate
Greutate: de la 25 g la 2 kg
TERMEN DE VALABILITATE 12 ZILE / TERMEN DE VALABILITATE 18 ZILE / TERMEN DE VALABILITATE 21 ZILE
Coduri: de la 1702 la 17...
...Mozzarella, pastă filată și mozzață manual disponibilă în:
Nodini, Treccia cu greutate și la cererea clientului.
Mozzarella de bivoliță DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr.
Burrata: Produsă integral manual, pasta filată conține în interior un miez delicat de stracciatella și smântână.
Ricotta artizanală de afiorare din lapte devacă. Plăcut de bogată și cremoasă, în special indicată pentru utilizarea în bucătărie.
Mascarpone: Foarte proaspăt, pe bază de doar smântână de lapte devacă, fără conservanți.
Francia Latticini S.p.A - Fabrica din Sonnino
În fabrica din Sonnino, activă din 1987, se produc: mozzarella devacă, ricotta, unt, brânzeturi proaspete, mozzarella Zarina.
Francia I.L.C. s.r.l. - Fabrica din Pontinia
Fabrica din Pontinia este prima fabrică construită de companie, unde se produce mozzarella debivol, ricotta și unt debivol; face parte din consorțiul mozzarella debivol Campana...
...unde se află cea mai mare producție de lapte italian.
Astăzi, compania își dezvoltă baza operațională pe o suprafață de 32.000 de metri pătrați, de unde gestionează zilnic o cantitate de 250.000 litri de lapte, atât devacă, cât și debivol, pentru a le distribui în întreaga țară.
Diano Latte colaborează cu Diano Trasporti, o companie de transport, care a fost inițial o ramură a companiei mamă, dar acum este independentă, având în dotare peste 50 de autovehicule care operează pe teritoriul național.
o companie italiană care se ocupă cu distribuția unor dintre cele mai importante excelențe ale scenei agroalimentare italiene
principalele produse puse la dispoziția clienților sunt: mozzarella, brânză debivol DOP, brânzeturi devacă și de oaie, ulei de măsline extravirgin 100% made in Italy, paste, sos de roșii, conserve ..... și alte produse alimentare
compania caută clienți și parteneri clienți care pot fi, de asemenea, distribuitori alimentari.
... digestibilitate ridicată datorită conținutului redus de carbohidrați, lactoză și sodiu. Previne bolile osoase și dentare, bolile vasculare și bolile tumorale, în special cele ale colonului. • Intoleranți la laptele devacă: Mulți intoleranți, copii și adulți, consumă laptele nostru fără a avea reacții negative. • Gelateriile, patiseriile și restaurantele îl folosesc pentru a realiza înghețate, paste, preparate principale și secundare exclusive din carne și pește. • Barul pentru a realiza primul și singurul Cappuccino deBivol 100% Natural și Italian.
Produsează Fior di Latte, mozzarella din lapte debivol, brânzeturi din lapte de oaie, capră și vacă, ricotta din lapte de oaie și capră, ricotta din lapte debivol și iaurt din lapte devacă, bivol și capră.
... lucru (realizate din 100% piele) 2. mănuși din piele de bovină 3. mănuși din piele devacă specială / piele de crustă 4. mănuși din piele de miel din piele ovine / bumbac 5. mănuși din piele de capră / bumbac Avem mașini moderne, lucrători calificați, o gestionare eficientă, materii prime / componente de înaltă calitate și o suprafață bună acoperită pentru a facilita procesul de fabricație. Putem folosi piele devacă, bivol, oaie și capră pentru a produce mănușile noastre, folosind fire acrilice și fleece. Importăm mănuși amestecate pentru a face saci pentru...