...Amestecul de cafea Arabica din America Centrală și boabe de cafea Robusta din India dă naștere unui blend plin de note fructate, de miere și vanilie, combinate cu eleganța și rotunjimea plină, care lasă o amprentă distinctă de condimente și nuci, evocând aromade cacao și bogatul amestec de miere și malț.
...Costa Rica, Guyana...
Planifolia: mai mult de 95% din producția mondială, mulți spun că „este aromadeVanilie”. Singura varietate stabilită în Madagascar, dar și în Mexic, PNG, India, Comore...
Tahitensis: rezultată dintr-un hibrid între varietățile Planifolia și Pompona, sunt cunoscute în principal din Tahiti sau PNG.
Datorită cunoștințelor și know-how-ului nostru, am reunit cele mai bune varietăți deVanilie pentru a vă oferi o gamă variată și excepțională de Boabe deVanilie.
...Produs în luna mai, este un miere cu nuanțe aproape incolore până la galben pai. Are un parfum foarte delicat, floral și un aromă fină de bomboane, vanilie și migdale dulci, puțin persistentă la degustare.
ABBINAMENTI
Îndulcitorul prin excelență, perfect pentru a îndulci cafeaua, ceaiul și alte băuturi, fără a le altera gustul. Excelent pentru a face siropuri și a confita fructele, în salate de fructe și în aluaturi pentru prăjituri. Se potrivește foarte bine cu brânzeturile, ricotta proaspătă și brânzeturile cu mucegai.
...Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune "Piemonte" IGP. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu coji de lămâie confiate și stafide Sultanina.
- Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune Piemonte IGP și cacao. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu ciocolată neagră.
- Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de migdale. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu stafide Sultanina.
...Făină "O", făină "00", zahăr, sare, grăsime animală, betacaroten.
FARCITURĂ:
Ricotta de vacă, zahăr, semolă, portocală confiată, piure de portocală, aromăde scorțișoară, vanilie.
PREPARARE:
Ungem cu gălbenuș de ou.
Coacem la 220° în cuptorul preîncălzit.
COACERE:
Aproximativ 18/20 minute.
Conservare la -18°.
Produs de decongelat.
...Crema de alune FĂRĂ GLUTEN (gluten free) ideală pentru a decora și a adăuga aromă cafelei tale, deserturilor, iaurtului și înghețatei.
Agită înainte de utilizare.
INGREDIENTE: zahăr, ulei vegetal (floarea-soarelui, palmier), alune (8%), lapte praf degresat, cacao slabă 10-12% unt de cacao, lactoză, emulgator: lecitină de soia, aromă, aromă naturală devanilie, antioxidant: extract de rozmarin. Poate conține urme de alte nuci.
...Complet lipsit de SLES, SLS și Parabeni.
RESTRUCTURANT inovator capabil să regenereze scalpul și părul deteriorat, reparând fibra capilară de la rădăcină până la vârfuri. Îmbogățit cu Vanilie din Madagascar, cunoscută pentru proprietățile sale protective și reparatoare, acest restructurant își amplifică astfel și proprietățile curative pentru piele. Orhideea Neagră, cu parfumul său îmbătător, creează un film protector în jurul părului, limitând astfel oxidarea și oferind strălucire și hidratare podoabei capilare.
... pentru a fi servite la mesele restaurantelor, barurilor, sălilor de ceai etc.) sau în ambalaje elegante de expus pe rafturi sau în colțuri.
Ingrediente:
Migdale siciliene, zahăr,
Miere de pe Etna (floare de portocal)
albume de ou (natural, nu liofilizat)
Fistic, ciocolată / Vanilie...
... corpolență, în gură este moale și bine echilibrat, având o bună structură și un gust amplu în retrogust. Potrivit pentru orice ocazie, excelent cu preparate de primă și feluri principale ușoare. Modalități de servire temperatura 18°C.
Conține sulfiți.
Capacitate: 0,75l
Cod: 06822
Categorie: Roșii
Gradare: 13% Vol.
Națiune: Italia
Regiune: Toscana
Viței: Sangiovese
Culoare: Roșu rubiniu cu reflexe violacee
Aromă: Fructe roșii și note ușoare devanilie
Pahar recomandat: Chianti di Streda DOCG...
...DESCRIERE
Bomboane cu gust de înaltă calitate și aroma delicată a ginsengului roșu original cultivat timp de șase ani.
1 bomboană are 18kcal
CONȚINUT / PACHET
500g / aproximativ 111 bomboane (1 bomboană 4.5g)
INGREDIENTE
Extract de rădăcină de Panax Ginseng 1.2%,
sucroză, sirop de maltoză, zahăr alb, mentol, vanilie, xilitol
INSTRUCȚIUNI
Frecvența utilizării: după gust de mai multe ori pe zi
Instrucțiuni de administrare: Sugeți (nu înghițiți întreg)...
...Cannolo sicilian este cu siguranță unul dintre cele mai cunoscute, iubite și, mai ales, exportate deserturi din întreaga lume. Simbol al artei dulciurilor insulare, este una dintre cele mai apreciate specialități ale patiseriei siciliene. Coaja cannolo-ului este crocantă, iar interiorul este o dulce mângâiere pentru papilele gustative, îmbogățit cu fructe confiate, bucăți de ciocolată, aromădevanilie și/sau scorțișoară.
...Culoare galben pai cu reflexii aurii, un aromă florală cu note picante devanilie. Gust uscat, plăcut de proaspăt și persistent. Asocieri: Ideal ca aperitiv, cu carne albă, preparate din pește, arici de mare și crustacee, stridii.
...lăsând un aromă inconfundabilă și delicată. Naturale, în toate componentele, unice și inovatoare. Arome: vanilie, lămâie, căpșună, mandarină, busuioc, citrice-măr, mentă. Oțetul parfumat completează gama de produse pentru curățenie, folosind forța naturală și simplă a componentului său. Anticalcar, degresant, cu 4 parfumuri care contracarează mirosul clasic de oțet. Arome: struguri albi, roșu antic...