...Abbinamenti sugeriti
La Grola este recomandat pentru a acompania preparate pe bază de carne roșie, atât la cuptor, cât și cu sosuri brune, în special miel și ied. De asemenea, este delicios cu ciuperci călite sau lagrătar și cu brânzeturi maturate, dar nu picante.
Note
Este rezultatul extraordinar al întâlnirii dintre două mari personalități: colina Grola și viile autohtone din Valpolicella...
...ardei iuți crocanți umpluți (cu cremă de ton) în ulei de măsline extravirgin, ardei iuți crocanți în ulei de măsline cu anșoa, capere și măsline, roșii uscate aranjate în ulei de măsline, ceapă amară-dulce, cepe mici lagrătar în ulei de măsline, cepe mici cu oțet balsamic I.G.P. din Modena, anghinare crocante din Sardinia în ulei de măsline, vinete lagrătar în ulei de măsline, ardei cu trufă, mix de aperitive în ulei de măsline, cremă de brânză topită cu trufă, pastă de măsline cu trufă, cremă de trufă.
...roșii uscați sau umpluți, vinete lagrătar, creme de dovleac, anghinare, broccoli, măsline umplute, ardei umpluți și ardei iuți sunt doar câteva dintre produsele tipice din Cilento transformate în borcane cu ulei.
Antica Osteria di Rosa este un restaurant pizzerie care oferă preparate tipice valtellineze și milaneze (pizzoccheri, mistreț), carne, pește (fritto misto, grătar, doradă, branzino), pizza și aperitive cu creveți, midii și scoici. Cortesia, seriozitatea și profesionalismul sunt cele trei piloni principali pe care se bazează activitatea noastră de familie. Nu oferim doar preparate de calitate...