... bază de celule stem vegetale, uleiuri esențiale și extracte vegetale specifice. Peste 95% din ingrediente sunt de origine naturală. Format de 250ml și 1000ml. INGREDIENTE: Aqua-apă, sodium coceth sulfate, disodium lauryl sulfosuccinate, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, polyquaternium-4, polyquaternium-7, mentol, camfor, ulei esențial de melaleuca alternifolia, ulei esențial de pinus sylvestris, ulei esențial de melaleuca viridiflora, ulei esențial de mentha piperita, acid citric, alcool benzilic, limonen. Ingrediente: Aqua-apă, sodium coceth sulfate, disodium lauryl sulfosuccinate...
...Amestec de Cafea Solubil în pachete de 500 gr Amestecul de cafea 70% și 30% cereale este un mix de cafea solubilă (amestec de robusta și arabica) cu orz, secară, cicoare și orz malțat. Doza recomandată este de 1,2g/1,5g pentru 100ml de apă. Este un produs pentru hoteluri, foarte apreciat la micul dejun. Produsul poate conține aditivi alimentari. FĂRĂ OMG - FĂRĂ GRĂSIMI HIDROGENATE - FĂRĂ COLORANȚI ARTIFICIALI...
Italia, Trepuzzi
...Koral London Dry Gin este realizat din 5 botanice de origine portugheză, inclusiv mentă, cardamom și angelică, toate atent selectate și infuzate cu coji de mandarină și o infuzie de ceai negru parfumat. În procesul de fabricație, se folosește apă pură de izvor pentru un Gin cu standarde de calitate înalte. Koral London Dry Gin este un gin produs în Italia. - claritatea culorii roz corali captează...
... excelentă și ca bază pentru machiaj. Fă din aceasta un ritual, asemenea ceremoniei ceaiului pentru japonezi. Așadar, încearcă-o după ce ai savurat o ceașcă de ceai, neapărat verde. Acțiune combinată cu Apă Micelară și Ser Regenerant.
Italia, Cernusco Lombardone
...Ceai negru din Ceylon Acest ceai cu frunze lungi, ușor ondulate din Sri Lanka, are un gust tipic englezesc. Este un ceai cu un aromă intensă și un gust plin și dulce. Pentru o utilizare corectă: puneți o lingură rasă de ceai în 200 ml de apă la 85°C. Lăsați la infuzat timp de 3 - 4 minute. Filtrați și consumați ca atare sau îndulcit. Conținut: ambalaj de 100 de grame...
...Cafeaua noastră este preparată din amestecuri de boabe din diverse varietăți și origini, procesate prin metoda spălată: fructele, după recoltare, sunt decojite, demucilaginate, spălate și apoi uscate. Acestea sunt decojite prin intermediul unor mașini, apoi plasate în bazine cu apă pentru a îndepărta mucilagiul prin procesare. Aceste cafele spălate au caracteristici organoleptice de înaltă calitate.
Italia, Prato
... (fără alcool). Sucurile concentrate din linia "Breakfast Professional" sunt produse cu un conținut ridicat de suc și pulpă de fructe. Acestea sunt utilizate în principal pentru: hoteluri la micul dejun, catering, băuturi carbogazoase, băuturi fără alcool, long drink-uri, băuturi din fructe etc. Aceste siropuri concentrate sunt foarte ușor de utilizat: - manual, adăugați apă plată sau carbogazoasă la pulpa concentrată, amestecați și serviți într-un pahar sau carafă. - Cu mașini post-mix la robinet pentru un serviciu mai rapid sau self-service.
Italia, Nave
...Ingrediente Apă, *must de struguri concentrat, *extract de ceai negru, *suc de lămâie din concentrat, *arome naturale. *biologic. IT BIO 013Notă Toată energia lămâii și gustul ceaiului pentru o revigorare energizantă. O rețetă rafinată care combină cele mai bune frunze de ceai din agricultură biologică cu cei mai buni lămâi 100% bio. De-a lungul timpului, lămâia a fost considerată un fruct cu...
Italia, Trezzano Sul Naviglio (milan)
... coreean 100% pur, extras din rădăcinile de ginseng (Panax ginseng Meyer) cultivate cu mare grijă timp de șase ani.","As the oldest traditions of Korean dried root is boiled in water for several hours to get the delicious herbal teas, a true concentrate of well-being for health.":"Conform celor mai vechi tradiții, rădăcina uscată coreeană este fiartă în apă timp de câteva ore pentru a obține ceaiuri...
Italia, Trento
...-soarelui. O granulare specială garantează solubilitate imediată, pentru un gust unic și inconfundabil. Ideal pentru supe excelente, de adăugat și în ciorbe sau sosuri. Pentru a obține o supă plăcută, 100% vegetală, dizolvați 4g de Granulat Vegetal Bio Bauer (1 linguriță de ceai) în 250ml apă și lăsați să fiarbă timp de câteva minute. Produsul poate fi adăugat în timpul gătitului la alimente (ciorbe, supe, sosuri, ragù, carne, pește, risotto, ouă etc.).
Italia, Civitavecchia
...disponibile gratuit pentru oaspeți în orice moment al zilei; în bucătărie se servește în fiecare dimineață micul dejun, care este întotdeauna inclus în costul camerei: croissante proaspete cu cremă, gem sau integrale; lapte (animal sau vegetal), cafea, ceai, iaurt, biscuiți, diverse gustări; tipicul mic dejun dulce italian. A se caza la Bed & Breakfast Michelangelo este soluția ideală pentru cei...
Italia, Reggiolo
Camurri Brevetti este o companie de lider în proiectarea, producția, comercializarea și asistența pentru mașini de preparat cafea filtrată, ceai, iaurt înghețat, ciocolată caldă și mașini pentru ciocolată în cană, recipiente termice și băi de apă, producători de apă caldă și distribuitoare de abur, cărucioare distribuitoare de băuturi, grupuri hoteliere. Compania este certificată UNI EN ISO 9001: 2008. Toate produsele Camurri sunt marcate CE.
Italia, Firenze
Vânzare și închiriere de mașini de cafea. Distribuitoare automate de cafea, băuturi și gustări, distribuitoare de apă în sticlă. Furnizări de cafea pentru BARURI și RESTAURANTE. Capsule, cafea, orz, ceai, ceaiuri din plante etc.
Italia, Muggia
... corectă, împiedicând și contaminarea încrucișată, în timpul operațiunilor, între produsele alimentare, echipamente, materiale, apă, schimb de aer sau intervenții ale personalului. Cerințele pentru hala 2 asigură separarea funcțională a activităților de prelucrare, prin tehnici de instalare adecvate și/sau criterii corespunzătoare de separare a operațiunilor de pregătire, ambalare sub vid și în capsule și ambalare, care pot implica riscuri microbiologice. În plus, acestea permit o practică igienică corectă, împiedicând și contaminarea încrucișată.
Italia, Eboli
Angajamentul nostru pentru valorificarea specificității produselor este constant însoțit de respectul pentru mediu, prin utilizarea unui sistem solar pentru apă caldă și, în curând, a unui sistem fotovoltaic pentru energie electrică, precum și de respectul pentru drepturile civile, prin utilizarea de produse precum cafea, ceai, zahăr, cacao și arome provenite din comerțul echitabil. În jurul...