...ERYTRIT CU SUCRALOZĂ - ZAHĂR CRISTALIN
Cu zahărul nostru cristalin cu sucraloză, vă puteți bucura de dulceață - fără calorii. Fie în băuturi, la gătit, fie pentru a îmbunătăți fructele, iaurtul și deserturile. Sucraloza noastră este alternativa conștientă la zahăr, cu un gust delicios și poate fi dozată 1:1 ca zahărul. Pentru produsele noastre folosim eritrit obținut din porumb fără organisme...
... condiții ușor acide sau alcaline, permițându-i să fie utilizat ca aditiv alimentar în coacere sau în produse care necesită o durată lungă de valabilitate. Când este folosit în băuturi răcoritoare, este adesea amestecat cu alți substituți, cum ar fi aspartamul și sucraloza.
Combinarea îndulcitorilor poate ajuta la mascarea gustului amar și la crearea senzației de dulceață și mai mare. De asemenea, poate fi folosit ca îndulcitor în shake-uri de sănătate / proteine și produse farmaceutice, unde poate face ca unele dintre ingredientele active să aibă un gust mai plăcut.
...Proteine
Conținut: de exemplu 750g
Proteine din lapte, proteine din zer, proteine din ou, arome naturale, îndulcitor Sucraloză
După deschidere, consumati în termen de 3 luni.
Produsul se păstrează închis, într-un loc uscat, ferit de lumină și la temperatura camerei (15 – 25° C).
... L.) rizom T.E. tit. 95% în curcuminoide; agent de îngroșare alginat de sodiu; conservant sorbat de potasiu; regulator de aciditate lactat de sodiu; aromă; îndulcitor sucraloză.
Cantitate de livrare: 300
Administrare: 1 stick pe zi după cină
Cod produs: 0065
Greutate: 150ml
Origine: Noua Zeelandă
Private Label: De la 1000
Distribuție: Partener exclusiv de distribuție căutat: Germania...
...Sucraloza este un îndulcitor foarte eficient, utilizat de industria alimentară ca înlocuitor al zahărului. Sucraloza oferă multe avantaje față de zahărul industrial obișnuit: corpul uman nu poate metaboliza carbohidrații, nu cauzează carii dentare și este rezistentă la căldură.
Astfel, poți folosi sucraloza perfect pentru gătit și copt. La dozare, trebuie să fii foarte atent, sucraloza fiind de...