...Backprofis îl numesc gluten de grâu sau lipici de grâu. Lipiciul de grâu este o proteinădin cereale și este obținut dingrâu. Ajutorul natural fără aditivi asigură un volum mai bun și o crumbă mai pufoasă la pâine și chifle. Este recomandat în special pentru toate produsele de panificație din cereale integrale, produsele de panificație din cereale măcinate acasă și rețetele pentru mașina de făcut pâine.
... conținut de proteine de aproximativ 30%. Ca alternativă vegană și fără gluten la făina de grâu obișnuită, este din ce în ce mai folosită în industria alimentară.
Proteina noastră din cânepă bio (cunoscută și sub denumirea de făină de cânepă bio sau făină de semințe de cânepă bio) are o culoare verde închis și un gust pământiu, amar.
Pentru a vă putea oferi proteinadin cânepă bio, folosim presarea la rece delicată a semințelor de cânepă bio. Ca rezultat, obținem un ulei de cânepă bio de înaltă calitate și, după o măcinare fină a restului de tortă presată, proteinadin cânepă bio.
... camu, Făină de chia, Proteină de chia, Pulbere de dulse, Pulbere de căpșuni, Proteinădin semințe de in, Făină de migdale, Proteinădin migdale, Pulbere de pătrunjel, Pulbere de rădăcină de țelină, Pulbere de ciuperci shiitake
Toate produsele disponibile în calitate bio și convențională.
...Glutenul de grâu este o proteinădin cereale și este obținut dingrâu. (vezi specificația produsului)
Glutenul de grâu este o proteinădin cereale și este obținut dingrâu. Ajutorul natural fără aditivi asigură un volum mai bun și o crumbă mai pufoasă la pâine și chifle.
Este recomandat în special pentru produsele de panificație și toate produsele de panificație din cereale integrale.
Ambalare: sac de hârtie cu mai multe straturi de 25 kg...
...Făina de migdale este obținută din migdale alese, blanșate. Făina de migdale este în mod natural vegană și reprezintă o alternativă ideală la făina de grâu. Cu aroma sa minunată și gustul plin, făina de migdale este foarte potrivită pentru gătit, coacere și prepararea deserturilor. Oferă preparatelor dumneavoastră un parfum plăcut și adaugă o notă delicioasă și dulce la granola, smoothie-uri...
... texturată (proteină de mazăre, făină de mazăre), 5 % izolat de proteină de mazăre, FIBRĂ DE GRÂU, oțet de vin, ulei de rapiță, agent de îngroșare: metilceluloză; amidon de cartofi, GLUTEN DE GRÂU, făină integrală de OVĂZ fără gluten, coji de semințe de psyllium, pulbere de legume (praz, ceapă, păstârnac, varză albă, usturoi, morcov, roșie), condimente, fibră de mazăre, pulbere de concentrat de suc de morcov, sare de masă, dextroză, extract de drojdie, arome naturale.
...Oferim:
BIO Dextroză
BIO Condimente
BIO Sirop de glucoză
și altele.
BIO Făină de semințe de guar
BIO Pulbere de proteinădin ouă de pui
BIO Pulbere de gălbenuș de ou de pui
BIO Sirop de zahăr invertit 72,7 %
BIO Făină de semințe de carob
BIO Caramel
BIO Făină de cartofi
BIO Pulbere de lapte degresat
BIO Făină de porumb
BIO Maltodextrine
BIO Sirop de orez
BIO Zahăr din trestie brut
BIO Făină de soia
BIO Glucoză uscată
BIO Gluten de grâu
BIO Sirop de sfeclă de zahăr...
... cuptor la +170°C timp de 13-15 min. Produs din Franța. Proprietăți: Proteinădin lapte de origine animală.
Producător: Fa. Delifrance Deutschland GmbH, Bülowstr. 104 - 110, 45479 Mülheim a.d. Ruhr, Germania.
Număr articol: 42564...
... internaționale de vânzări, este prioritatea noastră principală.
Furnizăm atât amidon de cartofi nativ, cât și modificat, amidon de porumb, amidon de grâu, amidon de tapioca, amidon de mazăre și amidon de orez, produse de cartofi deshidratate, cum ar fi fulgi de cartofi sau granule de cartofi, proteine vegetale, cum ar fi glutenul de grâu, proteina de cartofi sau proteina de mazăre, precum și o gamă de...