...stimulează funcționarea corectă a sistemului nervos.
APLICAȚIILE PRODUSULUI PUDRĂ DE LÚCUMA
Acest fruct este văzut ca un îndulcitor sănătos alternativ și este excelent pentru diabetici. Ajută la creșterea nivelului de hemoglobină din sânge, stimulează funcționarea corectă a sistemului nervos și este un energizant natural extraordinar. Este folosit în cofetărie (înghețată, cremă, bezea, budincă, cremă și bezele) și ca aromatizant pentru milkshake-uri, băuturi cu iaurt și biscuiți.
MOQ:20kg...
...Am avea atât de multe idei minunate despre ce am putea face cu această cremăde curmale și alune. Din păcate, este atât de incredibil de delicioasă încât, de obicei, ne bucurăm decremade ciocolată direct din borcan. Clienții noștri sunt mai creativi: fie ca topping pentru musli, la copt sau clasic pe pâine și clătite – consistența cremoasă și gustul fructat de ciocolată al cremei de curmale și...
...În procesul de fabricație (presare la rece) a uleiului nostru, se formează ca produs secundar așa-numitul tort de presare (tort de ulei). Acesta este compus din substanțele solide rămase și din partea de ulei nepresată. Tortul de presare conține, pe lângă uleiul rămas, și multe fibre brute, vitamine, minerale și proteine.
Posibile domenii de aplicare: Alimente, suplimente alimentare, aplicații cosmetice, aplicații tehnice...
... făina de cereale specificată în rețetă poate fi înlocuită cu făină de cocos. Pentru a satisface necesarul zilnic defibre, făina fină de cocos este, de asemenea, potrivită ca adăugare în smoothie-uri, boluri sau musli.
Pentru produsele bio: DE-ÖKO-006
Origine: Agricultură non-UE
Ambalare: Sacii de 25 kg...