...Număr de pizza: 8 pizza Ø 30 cm (2 x 4 pizza)
Număr de camere de coacere: 2
Izolație: Vată de sticlă
Material: Foaie de oțel
Funcții ale cuptorului: Căldură de boltă / bază
Interval de temperatură de: 50 °C
Interval de temperatură până la: 400 °C...
... concepute pentru utilizarea în gastronomie. Acestea mențin căldura constantă pentru o perioadă îndelungată, permițând astfel o rată de producție ridicată. Într-un cuptor profesional Valoriani, o pizza se coace în două minute, păstrând aroma tipică a cuptorului pe lemne și crusta crocantă, care se formează datorită plăcilor de șamotă de înaltă calitate. Sunați-ne sau vizitați expoziția noastră, vă vom consilia cu plăcere care cuptor este potrivit pentru restaurantul dumneavoastră.
...Container de depozitare stivuilor pentru bile de aluat de pizza - material din polipropilenă PP conform standardelor europene, sigur pentru alimente
Material termoplastic extrem de rezistent și elastic, cu o excelentă rezistență la impact.
Potrivit pentru aplicații unde este necesară rezistența la căldură (de la -20°C până la +90°C)
Potrivit pentru curățarea cu apă sub presiune
Culoare: alb
Dimensiuni exterioare: 600mm x 400mm x 70mm
Fund: închis / neted
Volum: 13 litri
Greutate fără ambalaj: 0,97kg...
...Pentru o gustare crocantă și fierbinte
Punga de cuptor ELAG încântă atât producătorii, cât și consumatorii. Astfel, garantează mâini curate și cuptoare curate. Prepararea și consumul meselor fierbinți devin o joacă de copii datorită pungii de cuptor ELAG. Ambalajul de înaltă calitate este certificat până la 220° și, prin urmare, este complet rezistent la căldură. Chifle sau gustări de pizza sunt...
...piscinele cu pereți din oțel și pompele de căldură, îmbunătățim aspectul instalației dumneavoastră de piscină cu corpuri de iluminat LED de înaltă calitate, disponibile în culori variate și/sau lumină albă. O margine modernă a piscinei completează aspectul peisajului dumneavoastră de piscină, fie că este vorba de granit sau gresie fină, avem piatra potrivită pentru fiecare gust. Pentru a nu lipsi...