Germania, Bergheim
...Pentru producția de înghețată și alte preparate. Siropul de glucoză uscat afectează conținutul de materie uscată și dulceața înghețatei. În sac de 25 kg.
Germania, Gnarrenburg
... frecvent de vegani. De asemenea, în domeniul gastronomic, siropul de agave este utilizat cu plăcere, de exemplu, pentru cocktailuri. Materiile prime, fabricate din diferite soiuri de agave în Mexic, constau din glucoză, dar în principal din fructoză (aproximativ 80%) și au, astfel, un indice glicemic foarte scăzut. Siropul de agave este adesea folosit ca înlocuitor pentru zahăr, fiind consumat...
Germania, Bad Bentheim
... calorii. Este un înlocuitor perfect pentru zahărul obișnuit, deoarece nu are un impact dăunător asupra nivelului de glucoză din sânge. Prin urmare, zahărul de eritritol din stevia este potrivit pentru persoanele cu diabet și pentru cei care doresc să consume mai puțin zahăr. Ingrediente și utilizare Zahărul de stevia este compus în proporție de 99% din pudră de eritritol, care constituie structura...
Germania, Düsseldorf
...DMH este moderat în dulceață. Este 65-70% la fel de dulce ca zaharoza și are o soluție care este mult mai puțin vâscoasă decât Glucoza Lichidă. DMH este solubil liber în apă la temperatura camerei și, de asemenea, în alcool clocotit. Dextroza are o depresie mai mare a punctului de îngheț decât cea a zahărului din trestie, rezultând o textură mai fină și mai cremoasă a produselor finale, și anume produsele alimentare congelate. De asemenea, este un ingredient important în hrana microbiană pentru sinteza antibioticelor.
Țările populare pentru acest termen de căutare