Elveția, Langnau Im Emmental
...Experții KASAG sunt specialiști în construcția aparatelor de gătit și a plantelor industriale de gătit pentru fabricarea gemului, marmeladei, compotului și jeleului. Suntem entuziasmați de combinația standardelor înalte de produs, standardelor speciale pentru prepararea pectinei, granularității optime a produselor și timpilor scurți de procesare. Ne adaptăm nevoilor fiecărui client și construim sisteme personalizate sau modulare care îndeplinesc cerințele acestora.
...Ca Temas Group, furnizăm prăjituri, biscuiți, crackers, sosuri și gemuri de înaltă calitate țărilor africane și europene la prețuri accesibile. Îmbogățim mesele dumneavoastră prin combinarea gustului și economiei. Angajamentul nostru de a oferi clienților noștri produse de cea mai înaltă calitate la cele mai bune prețuri este în centrul afacerii noastre. Aromele unice ale prăjiturilor noastre...
Belgia, Mariembourg
...Produsele noastre exotice cu arome autentice ILANGA NATURE te ajută să descoperi gusturile reale ale produselor locale. Explorează gamele noastre variate și cuprinzătoare de produse pentru o călătorie bogată în descoperiri.
Polonia, Paczewo
...Preparatul de fibră din coacăze negre este o pulbere liberă cu o consistență uniformă, care se descompune ușor (sunt permise aglomerările mici). Culoare roșu închis. Gustul și mirosul sunt caracteristice coacăzelor negre, fără mirosuri și arome străine. Aplicație: preparatul de fibră din coacăze negre poate fi utilizat ca substitut pentru substanțele de îngroșare în producția de marmelade și gemuri.
...Energie Explozivă (Pestil, alune, nuci, miere și melasă sunt măcinate și apoi modelate din râșniță. Plăcintele create sunt apoi rulate. Plăcintele Atom sunt scufundate mai întâi în miere și apoi în fistic înainte de a fi ambalate.)...
Încă de la o vârstă fragedă, pasionați de gastronomie, cu experiență, inovație și dezvoltând noi modele și tehnici gastronomice, familia Polonio și Lopez au fondat compania Sabores de Anabel Gastronomie și Catering SRL, o afacere de familie din 2010, axată pe fabricarea gemurilor, sosurilor, legumelor confiate în ulei de măsline extravirgin, dulceață de portocale, conserve vegetale, fructe în siro...
Germania, Buxtehude
...Făina de semințe de carob (E410) este obținută din semințele arborelui de carob. Este complet solubilă în apă fierbinte și formează geluri în apă rece. Din acest motiv, este utilizată ca agent de îngroșare. De asemenea, poate fi folosită și ca stabilizator. Făina de semințe de carob este aprobată pentru utilizare în alimente și se regăsește frecvent în gemuri, marmelade, jeleuri, produse de patiserie, conserve de fructe și legume, precum și în înghețată și băuturi pe bază de lapte.
... europene, este folosită ca materie primă pentru medicamente. Nu există efecte secundare ale marmeladei de măceșe. Categorie: Grup Marmeladă Cod produs: G.900 Cod de bare: 8692134196210 Greutate netă: 700 g Greutate brută: 1.000 g Ambalaj exterior: Folie shrink și carton Pan Dimensiune carton: 28 x 28 x 15 cm Greutate carton: 8.820 g Prod. în carton: 9 buc Carton în palet: 108 pachete Durata de valabilitate: 24 luni Condiții de păstrare: A se păstra departe de soare și a se depozita în locuri răcoroase și uscate.
Italia, Messina
...MARMELADE DE PORTOCALE, DE CITRICE, DEMANDARINE, DE LIMONE, DE PORTOCALE ROȘII - Marmeladele de Limone, de Portocale, de Mandarine, de Mix Citrice și de Portocale Roșii sunt produse din cele mai bune citrice din Sicilia, tăiate în bucăți și procesate cu coajă pentru a păstra intactă esența naturală și aroma fructelor proaspăt culese. Sunt recomandate pentru un mic dejun bogat în carbohidrați, iar în Sicilia sunt folosite și pentru a face prăjituri delicioase. Fără adăugare de conservanți sau coloranți.
Franța, Faverolles-Sur-Cher
... place să lucrăm în funcție de anotimpuri. Iarna, avem tot timpul să preparăm marmelade de lămâie, portocală și mandarină. Apoi vine timpul ananasului în ianuarie. Greutate netă: 240g Ambalare: borcan din sticlă Disponibilitate: în funcție de stocul disponibil...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Rădăcina a fost descoperită de incasi. Datorită asemănării sale, a fost numită de mult timp morcovi peruvieni. În Europa, a fost o hrană pentru săraci timp de multă vreme. Dar gustul și valoarea sa nutrițională l-au adus astăzi în rândul favoritelor haute cuisine. Rădăcina de păstârnac uscat este folosită ca ingredient pentru gemuri și marmelade, precum și prăjită cu ceapă pentru dressinguri de...
Germania, Hamburg
... asemenea, este folosit cu plăcere de industria alimentară pentru conserve, amestecuri de prăjituri, pâine, produse din carne, conserve de fructe și legume, sucuri și nectaruri de fructe, gemuri și marmelade, precum și în bere și vin. Produse caracteristici: Fără gluten, Fără lactoză, Vegan Etichetarea alimentelor: E 301 Producție: Natriumascorbatul este sintetizat din acidul ascorbic.
... cantități mai mici de multe alte nutrienți. Smochinele au un efect laxativ și conțin mulți antioxidanți. Smochinele uscate sunt consumate în bucătăriile din întreaga lume în multe forme diferite, cum ar fi în produse de panificație, în gemuri, marmelade sau în multe produse de patiserie ca ingredient delicios.
Italia, Noci
...Un fagottino de aluat filat, făcut manual, cu un umplutură cremoasă de mozzarella desfăcută manual și smântână, afumat natural. Burrata afumată este evoluția perfectă a burratei din Puglia. Dulceața stracciatellei se îmbină cu aroma și parfumul delicat și plăcut al afumăturii naturale care are loc în cuptor cu chipsuri de lemn, creând un amestec cu un gust inimitabil și o savoare inconfundabilă. Această specialitate este perfectă pentru a umple pizza sau salate gourmet, dar poate fi, de asemenea, asociată cu pește proaspăt sau cu gust afumat sau cu gemuri și marmelade cu un gust intens.
Italia, Orsogna
... gastronomiei italiene • Sosuri albe • Sosuri albe cu trufă • Sosuri și ragù de roșii • Uleiuri și unturi aromatizate • Trufă conservată în felii și măcinată • Trufă sterilizată pentru producătorii de mezeluri și brânzeturi • Gemuri și marmelade • Pachete cadou/de Crăciun. NOU: Spray cu Sare Aromatizată -70% Sodiu. NOU: Perle (caviar) de Trufă Selectăm cu grijă materiile noastre prime, respectând...
... Rossa Sera". Astfel povestește Pino La Rosa, responsabilul comercial al companiei de familie Agripantel, pentru FreshPlaza. Din 1994, Agripantel produce aproximativ 200 de specialități gastronomice inspirate de adevărata tradiție siciliană, în special din zona Trapani. Căutarea continuă a ingredientelor și combinațiile precise de gastronomie ale tradiției populare sunt premisele pentru a califica întreaga producție. Catalogul se completează cu sosuri și condimente, pateuri și dressinguri, gemuri și marmelade, fructe uscate cu un gust intens și o aromă inconfundabilă.
Serbia, Gornji Milanovac
... supe, condimente și paste Takovo. Unitate de producție pentru sucuri și nectaruri Takovo, însoțită de linia pentru evaporarea piureului de fructe și un nou ambalaj aseptic Tetra Brick. Linie pentru producția de gemuri și marmelade. Linie pentru producția de chipsuri. Linie pentru producția de flips crocanți sărați și dulci, precum și produse extrudate. Unitate de producție pentru mese gata preparate, pateuri de carne și carne feliată, echipată cu linii de mărci de fabricație celebre la nivel mondial.
Turcia, Malatya
... struguri, pregătite în fabrica noastră și prezentate spre aprecierea clienților noștri. Pe lângă serviciile de vânzare angro și cu amănuntul, furnizăm produse pentru companiile care produc sucuri de fructe, gemuri și marmelade.
Turcia, Ankara
...Ambalare în recipiente de sticlă, plastic sau metal, care variază de la dimensiuni pentru consumatori până la recipiente industriale în vrac. HSC 170290 Sirop de zahăr, HSC 200799 Gemuri, jeleuri, marmelade HSC 040900 Miere naturală...
Italia, Gravina Di Catania
Producție și distribuție de produse tipice siciliene de înaltă calitate: poți găsi arancini, cannoli, brânzeturi, făină și paste din grâne antice, conserve, măsline și ulei de măsline extravirgin, gemuri și marmelade, miere, migdale, fistic, ciocolată de Modica, vinuri, amari, lichioruri și multe alte specialități.
... instalații, cercetare și dezvoltare detaliată, inginerie, precum și activități de instalare și dezvoltare a unităților. Furnizăm mașini și instalații pentru următoarele produse finale: • Suc de fructe și concentrat • Sucuri de fructe proaspete și congelate, care nu sunt produse din concentrat • Piure de fructe și concentrat • Nectar și băuturi • Gemuri și marmelade • Roșii (pastă, sosuri, ketchup) • Alimente pentru bebeluși • Baze de iaurt cu fructe • Dulciuri cu fructe • Fructe și legume tăiate.
Franța, Saint-Germain-En-Laye
La Sucré Nature, producătorii locali de produse dulci lucrează în funcție de expertiza lor specifică. Unii dintre ei dețin un certificat organic care garantează absența pesticidelor și a OMG-urilor în materiile prime, precum și în cele ale produselor destinate vânzării. Produsele dulci (biscuiți, miere, gemuri sau marmelade) pe care le veți descoperi pe site-ul nostru provin toate dintr-o...
Germania, Wiesbaden
Cu dragoste și grijă, mici delicatese sunt pregătite pentru tine la manufactura Engelwurz. Gemuri, jeleuri, marmelade, siropuri, chutney, pastă de tartinată, sare de flori și sare de ierburi.
Cehia, Babice U Uherského Hradiste
...salate de legume, ketchup-uri, sosuri, marmelade, gemuri, fructe conservate, siropuri, alimente pentru bebeluși și sandvișuri. Alte produse includ o serie de produse refrigerate din carne, legume și fructe. HAMÉ s.r.o. este o companie de top în producția alimentară, specializată în alimente durabile și refrigerate, cu o tradiție ce datează din a doua decadă a secolului trecut. HAMÉ s.r.o. oferă un...
Țările populare pentru acest termen de căutare