• europages
  • >
  • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
  • >
  • tinned meats

Rezultate pentru

Tinned meats

FrantaToulouse si Pirineii de Sud
  1. SAS LE REVELOIS

    Franta

    Compania SAS LE REVELOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne in conserva, Carne in conserva, Preserves, și Whole block duck foie gras. Are sediul în Revel, Franta.

  2. ETABLISSEMENTS CANCE

    Franta

    Compania ETABLISSEMENTS CANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne in conserva, Mezeluri in conserva, Carne in conserva, și Mezeluri in conserva. Are sediul în Villeneuve, Franta.

  3. ROGER VIDAL SARL

    Franta

    Compania ROGER VIDAL SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile suppliers of pâtés, și suppliers of terrines. Are sediul în Saint-Jean Du Bruel, Franta.

  4. MAISON GARCIA

    Franta

    Compania MAISON GARCIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri in conserva, Mezeluri in conserva, și deli meats. Are sediul în Villeneuve Les Bouloc, Franta.

  5. ETABLISSEMENTS G VIDAL SAS

    Franta

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
  1. CÔTE2BOEUF

    Franta

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.