• europages
  • >
  • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
  • >
  • meat cuts

Rezultate pentru

Meat cuts

FrantaToulouse si Pirineii de Sud
  1. BOUSQUET VIANDE

    Franta

    Compania BOUSQUET VIANDE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porc - carne proaspata, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Oaie - carne proaspata, Porc - carne proaspata, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, beef, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Luc La Primaube, Franta.

  2. BOUSQUET A. SARL

    Franta

    Compania BOUSQUET A. SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transarea carnii, Transarea carnii, wholesale meats, și machines for cutting and slicing meats. Are sediul în Luc La Primaube, Franta.

  3. CODEVIA

    Franta

  4. VIANDAGRI

    Franta

  5. CÔTE2BOEUF

    Franta

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.