• europages
  • >
  • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
  • >
  • deli meats

Rezultate pentru

Deli meats

FrantaToulouse si Pirineii de Sud
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Franta

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  2. CÔTE2BOEUF

    Franta

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  3. MAISON GARCIA

    Franta

    Compania MAISON GARCIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri in conserva, Mezeluri in conserva, și deli meats. Are sediul în Villeneuve Les Bouloc, Franta.

  4. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Franta

    Compania STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu, deli meats, preserved foodstuffs, și Pateu. Are sediul în Castres, Franta.

  5. CHARCUTERIE COMMENGES

    Franta

    Compania CHARCUTERIE COMMENGES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile deli meats, dressed pork products, și regional salamis. Are sediul în Pamiers, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
  1. SAS SAMARAN

    Franta

    Compania SAS SAMARAN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, Mancaruri gatite si delicatese, Whole block duck foie gras, deli meats, și AOC label wines. Are sediul în Toulouse, Franta.

  2. CHARCUTERIE ADER

    Franta

    Compania CHARCUTERIE ADER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile deli meats, dressed pork products, și items for caterers. Are sediul în Trie Sur Baise, Franta.

  3. MAISON MILHAU

    Franta

    Compania MAISON MILHAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu, deli meats, Pateu, și food ingredients for salted meats. Are sediul în Lacaune, Franta.

  4. ANDRE CAZAUX CHARCUTIER

    Franta

    Compania ANDRE CAZAUX CHARCUTIER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile deli meats, beef cold cuts, dressed pork products, și wholesale of dressed pork products. Are sediul în Saint-Lizier, Franta.

  5. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Franta

    Compania ETABLISSEMENTS G. BORIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile deli meats, ham, și sausages. Are sediul în Plaisance, Franta.