...Presare semi-manuală – tăiere automată a blocurilor debrânză
Volum de la 3000 la 5000 l
Umplere manuală a brânzei
Poziționare manuală a cilindrilor de presare
Transfer și tăiere automată a brânzei la capătul vasului
Formare manuală...
...Dezvoltate de Servi Doryl din 1993 pentru mecanizarea și asigurarea răsturnării brânzeturilor în stive, tăvile de desurare din plastic cu două fețe pot înlocui cele din oțel inoxidabil și aluminiu.
Permite toate formele debrânză și se pot adapta la liniile mecanizate.
DIMENSIUNI :
- Interior de 500 x 622 mm
- Interior de 500 x 652 mm
- 469 x 718,5 mm interior
- 469 x 958 mm interior
- Alte...
...gama Easy2snack deschide calea către mai multă practicitate în consumul produselor de gustare.
Punctele forte
O ergonomie specifică adaptată consumului nomad.
Oferă variată:
- două "inimi de masă" cu E2S salată și E2S tartă.
- un desert cu E2S desert
Un design elegant
O gamă eco-concepută care utilizează materiale reciclabile
Aplicații
Salate compuse, tarte sărate, cuburi debrânză, măsline, fructe proaspete...
...Foietaj cu emmental și mimolette. Chiar mai bun dacă sunt ușor încălzite la cuptor în tavă. Ingrediente: făină de grâu, uleiuri și grăsimi vegetale (palmier, rapiță, emulgator mono și digliceride ale acizilor grași, sare, acidifiant acid citric, colorant E160b), emmental 11,33 %, mimolette (inclusiv ou) 5,67 %, sare, drojdie, colorant E160b. Poate conține urme de susan, soia, alune și migdale.
... tuturor preparatelor dumneavoastră.
Idee de rețetă: Quiche cu ceapă verde și brânzăde capră
Ingrediente:
1 aluat fraged
200 g brânzăde capră proaspătă
4 ouă
200 ml smântână lichidă
1 lingură de frunze de ceapă verde tăiate
Sare și piper, după gust
Preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180°C (350°F).
Așezați aluatul fraged într-o tavăde tartă și înțepați-l cu o furculiță.
Sfărâmați brânzade capră proaspătă pe fundul tartei.
Referință: AR805132
Ean13: 3760306805132...