... la grătar.
Cep este ideal pentru bucătăria din Sud-Vest, vânat, brânză proaspătă, supe și risotto.
Conținutul setului:
3 Creioane de Condimente de tăiat
Un ascuțitor
Recomandare:
1 fulg pe o îmbucătură
5 până la 10 fulgi într-o farfurie
Dimensiuni: 18,5 x 11,4 x 4,4 cm
Greutate netă: 54g (3 x 18g)...
...
Coriandru
5 boabe
Cimbru
Utilizare :
Marinade : Adăugați la marinadele pentru carne și pește pentru un gust accentuat.
Condimentare : Perfect pentru a presăra pe legume la grătar, cartofi copți sau salate.
Gătire : Folosiți în timpul gătitului pentru a oferi o notă de gust unică preparatelor dumneavoastră.
Greutate netă : 250g
Ambalare : Pachet de 250g
Conservare : A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumină pentru a menține calitatea și intensitatea aromelor.
Ideal pentru :
Grătare
Fripturi
Tocănițe și supe
Preparatele gătite lent
Referință:SELFOUVRAC250...
...Gama „Platou de Arome” este compusă din arome de brânză și preparate de brânză aromatizate. Acest „Platou de Arome” propune o selecție de arome naturale și preparate din pulberi de brânză care vor aduce nota indispensabilă compozițiilor dumneavoastră.
Aplicație:
Snack-uri Sosuri Supe și ciorbe Mâncăruri preparate Paste Pizza...etc.
Emmental, arome naturale, note gătite, preparate din brânză...
... preparatele sărate: carne, pește, ouă, supe sau legume sote, gratinuri, prăjituri…
Curry de miel, de pui, de pește… atâtea feluri delicioase de preparat cu acest amestec tipic. Curry-ul exprimă de asemenea foarte bine bogăția aromelor sale cu smântână, în supa de pește sau de midii, cu pești și crustacee, carne albă, cartofi, orez, paste, omlete, maioneză, ouă la cuptor.
Se potrivește de asemenea perfect cu legumele sau fructele.
...Este un amestec armonios de mai multe condimente, dintre care principalele sunt: coriandru, usturoi, turmeric, mentă, ardei roșu și sare.
Utilizări ale condimentelor pentru carne în bucătărie:
Indiferent dacă sunt gătite la tigaie, la cuptor, pe grătar, în preparate cu sos, supe, sau sub orice formă de gătire, acest amestec este perfect! Ungeți carnea cu ulei (de măsline) și adăugați condimentele...
...Se folosește ca aromat (grătar, carne, supe) sau se încorporează în făinuri pentru prepararea pâinii, prăjiturilor, biscuiților...
Ai o părere, o întrebare sau un comentariu? Împărtășește-ne mesajul tău.
...NOTĂ
Legume
Brânzeturi
Carne
Crustacee
Condimente
Plante
Aplicațiile: gustări, sosuri, supe, produse dietetice, produse lactate, preparate culinare, condimente, hrană pentru animale, …
Vă putem oferi toate aromele noastre fie sub formă lichidă, fie sub formă de pulbere.
Lista produselor sau aplicațiilor nu este exhaustivă.
...Persii și egiptenii considerau, acum 2.000 de ani, că ceapa verde este o plantă sacră.
Planta cu bulbi, apropiată de ceapă și usturoi, este folosită frecvent în bucătărie, tăiată mărunt în salate sau sosuri precum béarnaise sau unt alb.
Întreagă, gătită la aburi sau confiată, va fi minunată pentru a acompania pește, carne sau foie gras.
Companionul ideal pentru toate rețetele dumneavoastră pe bază de vin sau pur și simplu pentru a intensifica aromele preparatelor. Ideal pentru sosuri roșii, gătirea cărnii, cartofi la aburi, preparate pe bază de roșii, supe tradiționale.
SKU:SGE250...
...Amestecul de condimente etiopian despre care toată lumea vorbește!
Curry etiopian, folosit tradițional în tocănițe sau preparate gătite lent, pe carne la grătar, în supe, sosuri și chiar în pâine... lista este nesfârșită!
...Planta originară din estul SUA, apoi importată în Europa, a fost descrisă de medicul botanist spaniol Monardes. Numele său, ceai roșu sau ceai de Oswégo, provine de la amerindienii care foloseau florile pentru a prepara băuturi digestive. Monarda emană arome citrice și poate fi folosită ca aromatizant în supe, salate, carne, siropuri sau gemuri. În ceaiurile calde sau reci, este apreciată ca o...
... ingredient versatil care poate să îmbunătățească preparatele dumneavoastră. Gustul său ușor picant și aromatic se potrivește de minune cu preparatele din roșii și dovlecei, precum și cu preparatele din paste, orez, supe, ouă, carne la grătar și fripturi.
Utilizarea sa este esențială în bucătăria sudică și este adesea încorporat în buchetul garnit tradițional alături de pătrunjel și dafin.
Referință: AR803657
Ean13: 3760306803657...
Compania FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, înființată în 1992, produce și importă produse alimentare din Europa de Est. Suntem specializați în mezeluri tradiționale fără componente chimice și în fabricarea foilor de aluat (kore-yufka), o varietate de foaie de brick. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importă și distribuie, de asemenea, toate tipurile de produse alimentare din țările balcanice: cafea Minas, ajvar, lutenica, varză murată, ardei copți, Vegeta, Argeta… Salam de pui, cârnați de vită, file de porc afumat, carnede vită afumată, supe, brânzeturi, feta, diverse biscuiți…...
Produse alimentare en-gros pentru profesioniștii din domeniul alimentar, profesioniști Boul-Pat, comunități profesionale. O gamă largă de produse de calitate este oferită: Produse corsicane, carne și păsări de curte, produse lactate, produse alimentare congelate, gheață, mezeluri, brânzeturi, iaurturi din toate aromele lumii, conserve, amidon, legume, pește, deserturi, supe, sosuri de roșii, făină, unturi, piureuri de fructe, mese gata preparate și multe altele.
...
- baze culinare: orez prefiart, supe și fonduri de sos
- condimente pentru carne, mezeluri
- arome de pește
- condimente, ierburi naturale, legume deshidratate, marinade
- arome pentru snacks-uri,
- baze culinare, condimente, marinade, legume deshidratate și produse pentru gătit tehnic pentru hoteluri și restaurante.
CENTRALIAA, comerț angro alimentar interîntreprinderi, distribuie alimente pentru industrie: fulgi de legume și fructe, carne și produse din pește deshidratate, extracte naturale de legume, vinuri și oțeturi, extracte de drojdie, preparate pentru supe, fonduri și sosuri, lapte concentrat, roșii și legume deshidratate, grăsime atomizată, leguminoase prefițate, sucuri de fructe.