...Combinatie unică între micro nutrienți și produse fermentate, GRAIN-SET a fost special conceput pentru producția decereale și boabe. GRAIN-SET optimizează absorbția nutrienților, crește randamentele, valoarea nutrițională și calitatea generală a recoltei.
* Optimizează uniformitatea culturilor
* Crește greutatea boabelor și, prin urmare, randamentul.
* Reduce efectele negative ale situațiilor...
... existente, descoperă mai multe despre acest fruct cu acest kit complet de 12 semințe de roșii vechi de semănat. Acesta reunește, de fapt, cele mai bune varietăți de roșii vechi. De la "inima de bou" la roșia de aperitiv, trecând prin "neagră de crimă", vei avea tot ce îți trebuie pentru a te răsfăța pe tot parcursul verii!
Dacă nu ai mâna verde, nu-ți face griji! Ghidul de 24 de pagini livrat în acest set te va însoți pe parcursul întregului proces, de la semănat la plantare.
...Cofretul este compus din
o cutie de Caviar Perle Noire Clasic de 30g, 50g sau 100g
o Vodcă locală BIO de 35cl, distilată în Périgord Noir din cereale și castan din Périgord
4 lingurițe din perlă Perlière
totul prezentat într-un cofret de servire Caviar Perle Noire unde puteți depozita pachetele de gheață furnizate.
Referință: PTCOFC30VK4C
Compoziție: Ouă de sturion, sare, conservant E285
Creștere: Franța
Specie: Sturion de Siberia (Acipenser Baerii)
Conservare: Conservare 4 luni maximum la 4 °C; vezi DLUO pe spatele cutiei
Cantitate Recomandată: 15g / persoană...
...Khla, o delicatese organică din Asia și Mekong, te invită să descoperi aromele Asiei cu această cutie premium de condimente și sosuri.
Greutate netă: 290 g...
...Referință
0000000301008
Sonul corespunde întregului setde învelișuri externe ale boabelor de grâu dur bio.
Sonul de grâu se folosește ca supliment în alte preparate (cereale pentru mic dejun, musli, produse lactate, preparate pentru pâine…).
De asemenea, se integrează foarte bine în supe.
Sfaturi de utilizare
Sonul de grâu este ideal pentru a fi presărat peste salate, lactate sau cerealede mic dejun. Poate fi, de asemenea, încorporat în preparatele de plăcinte, patiserie sau pâine.