Franța, Bordeaux
... malolactică în cuve. Îmbătrânire: 60% în butoaie, 25% în cuve inox și 15% în amfore. Degustare: Culoare granat de intensitate frumoasă, nas cu note de coacăze negre, violete, completate de arome mentolate, complexitate aromatică frumoasă. Gust plăcut, multă rotunjime și dulceață, taninuri fine, catifelate și elegante, arome de fructe roșii și negre cu o prospețime frumoasă.
... : Adaugă o notă dulce și ușor afumată, cu o culoare roșie vibrantă. Chimen : Contribuie cu o aromă pământoasă și ușor citrică. Coriandru : Oferă o prospețime erbacee și o ușoară notă citrică. 5 Boabe : Un amestec de piper care oferă o complexitate aromatică cu nuanțe fructate și picante. Cimbru : Adaugă o notă aromatică și ușor lemnoasă, tipică ierburilor de Provence. Utilizări Versatile : Condimentare : Perfect pentru a îmbunătăți carnea, peștele, legumele și preparatele cu orez. Marinade : Ideal pentru a pregăti marinade savuroase și aromate. Referință:SELVRACFOU...
Franța, Auxerre
...Produție Acest vin provine din podgoria din sudul Franței. Recolta se face noaptea pentru a păstra prospețimea aromatică a strugurilor. Note de degustare La nas, acest vin dezvăluie arome de piersică albă și iasomie. Gustul este plăcut și dezvăluie note de caise și citrice. Finalul de miere este dulce. Asocieri gastronomice Se recomandă a fi savurat rece (8-10°C) ca aperitiv și în timpul...
Franța, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Corbières Blanc Assemblaj : Roussanne - Vermentino Potencial de păstrare : Aproximativ 2 ani Vinificări : Struguri proveniți din cele mai calitative terroiruri. Aducerea la maturitate aromatică cu o aciditate bună pentru prospețime, o presare directă la rece, urmată de o selecție a sucurilor pentru complexitatea aromatică, plină de prospețime și structură. Vinurile sunt maturate timp de 3 luni în cuve inox pe drojdii.
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...-o textură elegantă. Remarcabil de parfumat, această cuvée prezintă, de asemenea, taninuri mătăsoase și o paletă aromatică foarte complexă: fructe roșii și negre, o prospețime frumoasă în gură, note de piele, pădure... pur și simplu grandios! Contență: 75cl Tip: Vin roșu Cépages: 64 % Cabernet-sauvignon, 30 % Merlot AOC: Pauillac Garde: De băut imediat și de păstrat până în 2037 Temperatura de servire: 16-18°C...
Franța, Lys Haut Layon
... Chardonnay oferă o bulă de caracter cu o prospețime excepțională. DEGUSTARE Culoare: Galben pal cu reflexe verzi, bule fine Nas: Efervescența delicată poartă arome aeriene care lasă o impresie de prospețime: măr verde...
Franța, Soing-En-Sologne
...Această cuvée, provenită din cele mai bune parcele de granit, păstrează caracteristicile de tinerețe și prospețime ale unui mare muscadet. Persistența sa aromatică frumoasă și plenitudinea în gură vă vor însoți la aperitiv, alături de pește, dar și cu numeroase brânzeturi. Domeniu:DOMAINE DE L'EPINAY Denominație:MUSCADET SÈVRE ET MAINE Regiune:VAL DE LOIRE Culoare:Alb Struguri:100% Melon de Bourgogne Mod de cultură:Bio Capacitate:75cl Greutate:1 kg Caracter:Sec An de recoltă:2018...
Franța, Perpignan Cedex
...Cibouleta este iarba aromatică ideală pentru a parfuma cu delicatețe legumele crude și sosurile, la care aduce suavitate și prospețime. Gustul cibouletei este subtil, ușor, prelungit de o notă foarte plăcută de usturoi și ceapă. Simple și elegante, frunzele sale alungite conferă un aspect rafinat celor mai sofisticate prezentări culinare.
Franța, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Sauvignon blanc. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFICARE ȘI ÎMBĂTRÂNIRE : Presare delicată. Fermentare la temperaturi scăzute pentru a păstra tineretea aromatică a fructului. Îmbătrânire pe drojdii fine în rezervor inox. APPELLAȚIE : IGP Val de Loire Sauvignon. NOTE DE DEGUSTARE : Culoare strălucitoare, galben pal cu reflexe verzi. Nas intens, subtil, cu note florale (gențiană, floare de viță) și citrice (grepfrut). Gust viu, armonios și plin de prospețime. ACORD MÂNCARE/VIN : Aperitive, fructe de mare, pește. TEMPERATURA DE SERVIRE : 8°C. Carton de 6 sticle de 75cl...
Franța, Levallois Perret
...Basilicul este folosit ca plantă aromatică pentru a aduce mai mult gust și prospețime preparatelor dumneavoastră, iar ideile de utilizare sunt infinite. Utilizări ale basilicului în bucătărie: Parfumul său citric este delicios atunci când este asociat cu paste. Se combină bine cu pești precum rozătoarea, anșoa și fructele de mare. Îmbogățește carnea roșie și albă, cum ar fi puiul, vita...
Franța, Ham
...mâncăruri cu cartofi, legume crude și salate. Ei îmbunătățesc gustul preparatelor tale și le conferă o notă de prospețime. Fulgi noștri de livèche provin din cultura noastră organică, fără aditivi sau conservanți, pentru a garanta o experiență culinară naturală și savuroasă. Idee de rețetă: Salată de Cartofi cu Livèche Ingrediente: 500 g de cartofi (la alegerea ta), fierți și tăiați cuburi 2 linguri de fulgi de livèche 1 ceapă roșie, tăiată mărunt Referință: AR803749 Ean13: 3760306803749...
Franța, Paris
...Recoltat, distilat și rafinat conform metodelor noastre artizanale, Rhum Blanc Coeur de Canne provine dintr-un amestec al varietăților noastre, al parcelelor noastre și al fermentațiilor lungi. Distilat în Colona noastră creole nr. 1, acest rom alb este apoi rafinat timp de minimum 4 luni în cuve inox. O adevărată alchimie varietală provenită din Recolta 2021, acest mare clasic cu note de citrice oferă prospețime, rotunjime și intensitate aromatică.
Țările populare pentru acest termen de căutare