...[Se degustă ca o gemă tradițională]
valori nutriționale pentru 100 g
energie(kcal)= 181
ergie(Kj)=770
dimensiuni grase(g)= 0.2
din care acizi grași saturați(g)=0
glucide(g)=50
din care zaharuri(g)=49
proteine(g)=0.6
sare(g)=0
Stare: Nou
INGREDIENTE: Caise din Corsica 37%, Căpșuni 23%, zahăr, apă, suc de lămâie, pectină, vanilie din Madagascar
Greutate netă: 220 g
Origine: Corsica...
...Abricot* (65%), Zahăr din trestie*, Gelifiant: pectinăde fructe, Acidifiant: suc concentrat de lămâie*. (* Provenit din agricultura biologică).
DLUO: data fabricării +4 ani
Greutate netă: 350g
Greutate brută: 560g
Conținut de fructe: 65g
Conținut de zaharuri: 42g
Materii prime provenite din agricultura UE și non-UE.
A se păstra la rece după deschidere și a se consuma rapid.
Referință: AbricotConfitureBioFr...
...Dulceață deCaise cu Miere 440 g
Ingrediente: 55% caise Bergeron din Franța, 40% zahăr, 5% miere, pectină.
Producție 100% Franceză
Referință: ABRI440...
...% piure decaise (caise, zahăr), glucoză, zahăr pudră, trimolină, pectină, acid citric, apă, 0,12% pistil de șofran.
Valori nutriționale medii pentru 100g: Energie 260 kcal / 1105Kj, grăsimi 0g, din care acizi grași 0g, Carbohidrați 65g din care zaharuri 60g, proteine 0g, sare 0,08g...