...Pentru a vorbi despre paste, ne-ar trebui ore întregi. Este străbunicul meu cel care a inițiat familia noastră în arta nobilă a fabricării artizanale a pastei la moara din Palena, folosind apele râului Aventino. Apoi a venit războiul... A fost apoi bunicul meu, în vremea reconstrucției Italiei, care s-a dedicat acestui aur, făcut dinfăinădegrâudur, apă și răbdare. Nimic altceva. Iar eu aș...
...Semolă degrâudur bio de calitate superioară, făinăde castane bio AOC din Ardèche (10%).
Conține gluten, posibil urme de ouă și soia. Valori nutriționale medii pentru 100g:
ENERGIE - 1462kj / 345kcal
PROTEINE - 10,8g
GLUCIDE - 71g din care zaharuri 2,1g
LIPIDE - 1,8g din care acizi grași saturați 0,5g
FIBRE - 3g
SARE - 0,02g
Ean13:3701511707873
Referință:TagliatelleBioChataigneAocFr1...
...Ingrediente Ingrediente pentru aluat făinădegrâu moale, semolă degrâudur, ouă (11,2% din produsul finit), apă. Ingrediente pentru umplutură pesmet (făinădegrâu moale, apă, sare) ricotta (7,5% din produsul finit) (zer, smântână), ulei de palmier, fulgi de lapte, ulei de palmier, fulgi de cartofi, zer, spanac (2% din produsul finit), brânză (lapte, sare, cheag, conservant lizozim de ou...