...Aromele noastre alimentare sunt comercializate sub diferite forme: lichide, pulberi, emulsii.
Ambalajele sunt disponibile sub formă de sticlă de 30 ml, bidon de 250 și 500 ml sau la vrac, la cerere.
Acestea pot fi utilizate pentru a realiza sau a fi adăugate la diverse categorii de alimente: prăjituri, macarons, ganache, creme de desert, mousse, dulciuri, gemuri, cocktailuri sau sosuri, dar și în ciocolaterie, înghețată, băuturi-sirope, preparate gătite, produse lactate, biscuiți.
...Această spumă cu agenți spumanti blânzi, derivați din zahăr, a fost special concepută pentru a curăța fața cu delicatețe. Proteinele din migdale dulci previn uscarea datorită structurii lor care permite fixarea pe suprafață și formează un film protector.
Sfaturi de utilizare:
Dimineața sau seara, aplicați spuma pe pielea umedă. Clătiți din abundență cu apă limpede. În caz de stropire în ochi, clătiți din abundență cu apă limpede.
... alcoolii terpenici care favorizează regenerarea pielii împotriva efectelor nocive ale soarelui și cicatrizarea acesteia.
Un excelent regenerant cutanat, acest tratament revitalizează țesuturile și redă elasticitatea pielii. Această sinergie este însoțită de ulei demigdale dulci pentru a oferi și mai multă calmare pielilor delicate și uscate.
Formulat, fabricat în Franța
Numele produsului: Balsam Aerian Regenerant
Doriți să cunoașteți compoziția? Contactați-ne
Format Clasic: 100mL
Călătorie: 30mL
Marcă Albă: Format și ambalaj personalizat...
...Textura sa ușoară și fără săpun elimină eficient impuritățile, păstrând în același timp bariera cutanată datorită formulei sale bogate în ingrediente hrănitoare. Uleiul demigdale dulci bio și extractul de argan bio sunt principalele ingrediente active ale acestei spume de curățare, care oferă o senzație de prospețime și delicatețe pielii tale. Adaptată pentru pielea normală până la uscată...
... savurată singură, cât și utilizată în rețetele dumneavoastră; prăjiturile pufoase, brownies sau mousse-ul de ciocolată sunt doar câteva exemple de deserturi care vor fi subliminate de această ciocolată de excepție.
Ingrediente
Făină de cacao 56.28%, Zahar din trestie 36.57%, Unt de cacao (Bio) 6.86%, Lecitină de floarea-soarelui 0.3%.
Alergeni Poate conține urme de LAPTE, MIGDALE, NUCI, SOIA...
...
- Preparări pentru mousse bavaroise (o gamă foarte variată de arome)
- Preparări pentru cremă de unt (100% unt)
- Mixuri pentru cremă demigdale
- Premixuri variate (chec, tort de ciocolată, brioșe, biscuiți, ...)
- Mixuri de genoise naturale sau de ciocolată
- Numeroase mixuri (meringue, vafe, clătite, gogoși, ...)
- Glazuri (naturale sau aromatizate)...