...Descoperiți dulceața naturală a Zahărului cu Miere, o creație delicioasă de Yaya Sucres et Sels. Acest zahăr delicios combină puritatea zahărului din sfeclă ne rafinat cu bogăția dulce și caldă a mierii, creând o experiență gustativă inegalabilă. Ingrediente de Calitate : Zahăr din Sfeclă Ne Rafinat : O bază naturală pentru o dulceață autentică. Miere de Calitate : Zahărul nostru este delicat...
Franța, Bohas-Meyriat-Rignat
...Rooibos*, honeybush*, hibiscus*, coajă de lămâie*, papaya*, mango*, mentă piperată*, boabe de Goji*, aromă naturală de mango, lemon grass*, sfeclă*. *Produse provenite din agricultura biologică Sfaturi de preparare pentru 1 L de ceai rece 15-20 g/L de ceai 1 litru de apă Zahăr sau miere pentru un plus de savoare Fructe proaspete și/sau mentă proaspătă pentru un plus de prospețime Pentru un ceai...
Franța, Mulhouse
Oțetul Melfor, creat în 1922, este un condiment elaborat din oțet de alcool, miere și infuzie de plante. Astfel, oțetul, care are o culoare chihlimbarie, provine din alcool de sfeclă diluat, care este modificat printr-o fermentație acetică, filtrat și diluat din nou cu apă. Acesta va evidenția preparatele cu delicatețe. Oțetul Melfor l’Original este disponibil în sticle de 50 și 100cl. Gama se extinde în alte versiuni, inclusiv Melfor Côté Epices, Melfor Côté Sud, Melfor Spécial conserves și Melfor Côté balsamic.
Franța, Villarembert
... naturale: violete, zmeură, afine, piersică/verveină, génépi - ulei esențial: Melèze - sau chiar: Miere de Munte din Savoie provenind de la un mic apicultor local Toate bomboanele sunt realizate cu zahăr francez provenind din sfeclă de zahăr franceză. Toate confiseriile noastre sunt fabricate în mod artizanal și sunt ambalate de meșteșugarul vostru confiseur. Cu bomboanele de la confiseria Spagnolo...
Țările populare pentru acest termen de căutare