• europages
  • >
  • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
  • >
  • cured raw ham

Rezultate pentru

Cured raw ham

FrantaLyon si Rhône-Alpes
  1. JOKO GASTRONOMIE

    Franta

    Verified by europages badge

    Compania JOKO GASTRONOMIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gastronomie - specialitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Artizanat, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, și dressed game products. Are sediul în Lyon, Franta.

  2. HENRI RAFFIN

    Franta

    Compania HENRI RAFFIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnati si carnaciori, salami, raw ham, sausages, și Carnati si carnaciori. Are sediul în LA ROCHETTE, Franta.

  3. BOIZET SAS

    Franta

    Compania BOIZET SAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jambon, și Jambon. Are sediul în Saint-nizier-sous-charlieu, Franta.

  4. MAISON DIDIER

    Franta

  5. MAISON ALPIN

    Franta

    Compania MAISON ALPIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dressed pork products, și cooked ham trade. Are sediul în Amancy, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
  1. LE BATISTOU SA

    Franta

    Compania LE BATISTOU SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri afumate si sarate, Mezeluri afumate si sarate, salami, parma ham trade, și dry sausage. Are sediul în Saint-André-Le-Puy, Franta.