... în elaborarea acestui Merlot. Totul este pus în aplicare pentru a vă garanta un vin de calitate care respectă tipicitatea soiului său.
DÉGUSTATION
Robe: roșu intens cu reflexe violacee.
Nez: expresiv cu note de fructe roșii confiate.
Bouche: generoasă, rotundă și cărnoasă cu arome de fructe proaspete accentuate de o notă de condimente dulci.
Un Merlot gurmand pe deplin!
ACCORDS METS & VINS
Le Star Merlot se va asorta minunat cu o farfurie de mezeluri, grătare, carne albă în sos, fish and chips și brânzeturi de caracter.
... fel ca pentru fumarea la rece.
Fumarea la rece (pentru a da gustul de fum și a conserva) se face, dimpotrivă, limitând la maximum creșterea temperaturii în fumoir. În mod tradițional, este suficient să îndepărtezi cărbunii care pot fi folosiți pentru aprindere imediat ce rumegușul se consumă. Fumarea la rece este facilitată pe acest model, deoarece este posibil să scoți sertarul cu rumeguș din...
... caut vinul Corbières sau Minervois pentru a-l însoți.
Este preparatul regal din Castelnaudary, provenit din tradiția locală. Își datorează numele recipientului în care se gătește: cassole.
Legenda :
Cassouletul s-a născut în timpul unui asediu, în care locuitorii din Chauriens (locuitorii din Castelnaudary) au fost martiri în Evul Mediu.
În fața lipsei de hrană, au adunat și gătit toate ultimele resurse pe care le aveau, dând astfel naștere celebrului cassoulet din Castelnaudary.
...Pâté cu foie gras de rață 20 %
Pâté de weekend, verrină de 175 g, 20 % foie gras de rață. Fabricat de un ESAT din Périgord (stabiliment de ajutor pentru reintegrarea persoanelor cu handicap). Ingrediente: grăsime și carne de porc din Sud-Vest IGP, foie gras 20 %, sare, piper. De asemenea, dispunem în același format de: Pâté Basque cu ardei Espelette, Pâté de țară cu floc de Gascogne, terrină de...
La Maison Garcia este, în primul rând, o poveste de pasiune, de pasionați.
Pasionați de munca bine făcută, pasionați de relațiile interumane, pasionați așa cum erau Gilbert și
soția sa Jeanine când, în 1961, au decis să deschidă magazinul lor, în inima frumosului sat Castelnau d’Estretefonds.
O frumoasă afacere în care doamna își pune toată energia pentru a evidenția talentele de măcelar ale domnului.
Educați pentru a continua aventura, cei doi frați Gérard și Guy se alătură familiei în 1979 și 1985,
după ce au profitat de învățăturile celor mai buni maeștri naționali ai profesiei.