...Ingrediente Ciocolată NEAGRĂ (cacao min. 55%) Ingrediente pastă de cacao, untde cacao, zahăr, ghimbir 3% (conservant dioxid de sulf E220, regulator de aciditate acid citric), emulgator lecitina de SOIA, aromă naturală de vanilie. Poate conține urme de nuci.
...unt bătut cu o mousse ultra-cremoasă și topită, esențialul te va satisface atât în ceea ce privește textura, cât și compoziția sau parfumul său natural de cacao.
...Ingrediente: brânză Emmental, unt, făină de grâu, fulgi de ovăz, semințe de in, semințe de floarea-soarelui, sare. Greutate: 130g
Referință: TUILFRO
Greutate: 130g...
...Specialitate angevină, Quernon d'Ardoise omagiază minele noastre de ardezie, imitând prin formă și culoare ardeziile care acoperă casele din oraș. Crocant și fondant, Quernon d'Ardoise te duce pe acoperișul deliciilor.
A se păstra între 14 și 22°C, ferit de lumină.
Dimensiuni
5 cm (p) x 6.5 cm (l) x 15.2 cm (h)
Greutate netă
100g
Lista ingredientelor
zahăr, ciocolată albă (zahăr, untde cacao, pudră de lapte integral, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), migdale, alune, zahăr brun, dextroză, concentrat de: spirulină, măr, ridiche și coacăze negre.
Greutate netă: 100g...
...Tabletă defondant cu caramel sărat și unt
Note olfactive: Caramel, vanilie
Note de vârf: Acord sărat, cocos
Note de inimă: Caramel
Note de bază: Vanilie, acord lăptos...
...Fondante parfumate (de utilizat cu un arzător de parfum)
Găsiți în această categorie aromele „gustoase” disponibile la 1001 Sent’Eure
20 cumpărate = 1 oferit
30 cumpărate = 2 oferite
40 cumpărate = 3 oferite, etc…
bărbie de păpădie, bomboană cu violete, bomboană cola, brioche, gumă de mestecat, caramel cu unt sărat, frișcă, lămâie meringată, cocktail asiatic, inimă de bomboană, gem de lapte...
... ciocolată (fondant, cremă…)
Sfaturi de degustare
Ciocolată de acoperire pentru patiserie.
A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină.
Ingrediente
Zahăr din trestie*, pastă de cacao*, untde cacao*
*provenit din Agricultura Ecologică...
... nu alterează aromele preparatelor dumneavoastră.
Ușor de utilizat, adăugați o cantitate mică de colorant gel în compoziție. Pentru fondant sau pasta de migdale, frământați aluatul pentru a distribui colorantul. Pentru aluaturile de prăjituri, încorporați colorantul gel înainte de coacere.
Pentru a realiza un tort curcubeu, vă oferim o gamă largă de culori.
Referință: RGELRE
În stoc: 1449 Produse
Dimensiuni: 25g
Preț greutate: 0.025...