• europages
  • >
  • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
  • >
  • glass cutting

Rezultate pentru

Glass cutting - Fabricant Producator - Franta

FrantaFabricant/producator
  1. GROUPE TIV

    Franta

    Compania GROUPE TIV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geamuri izolante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insulating windows, Finishing and transformation of glasswork, și glass cutting. Are sediul în Treize Septiers, Franta.

  2. MONGIN

    Franta

    Verified by europages badge

    Compania MONGIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame si cutite industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaging and packing, Bagging machine blade, Sealing wheel, Crushing knife, Flat smooth and perforating knife, Punches and dies, Sealer saw blade, Turning blade, și Serrated bagging blade. Are sediul în Isle, Franta.

  3. SAS EGRISE MILLION

    Franta

    Compania SAS EGRISE MILLION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte plate din sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass cut to size. Are sediul în Pantin, Franta.

  4. CÔTE2BOEUF

    Franta

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.