Franța, Boissy Saint Leger
... Janin, chocolatier din Île-de-France, și echipa sa pregătesc bomboane de ciocolată cu o durată maximă de 15 zile. Stéphane Janin, chocolatier profesionist situat în Val de Marne și specialist în fabricarea ciocolatei, vă invită să descoperiți fabrica sa de ciocolată, în timp ce vă delectați cu delicioase ciocolate pralinate, ciocolată pură, trufe de ciocolată... Vânzare de ciocolată artizanală (colete de ciocolată, asortimente de ciocolată, ciocolată...) și crearea de ciocolate personalizate pentru companii.
Franța, Rungis
...Nouă formulă fără Dioxid de Titan. Stabilitate îmbunătățită pe toate nivelurile de pH ale spumelor. Glazură caldă gata de utilizare cu aromă de ciocolată albă, ideală pentru glazurarea completă a deserturilor dumneavoastră și o bună menținere a decorațiunilor.
Franța, Cohade
...Glazură de ciocolată pentru înghețatele pe băț Foto necontractuală – Poate varia ușor De asemenea, putem fabrica diferite băi de apă pentru scufundarea înghețatelor pe băț popsicle direct la ieșirea din vas. Putem face mai multe băi diferite Astfel, veți putea glazura înghețatele pe băț direct în cantități de 40.
Franța, Malataverne
...Ciocolata cu lapte este o ciocolată care conține de obicei între 25 % și 40 % cacao și unt de cacao, lapte, de obicei sub formă de lapte praf, precum și zahăr. Ciocolata cu lapte a fost inventată în 1875 de Daniel Peter la Vevey, în Elveția. Cum se fabrică ciocolata? Se extrag untul, lichid, care este dezodorizat și turnat în forme, și prăjitura, zdrobită pentru a deveni pudră de cacao. Pasta de cacao și untul de cacao obținut din presare sunt amestecate pentru a obține ciocolata. Pentru ciocolata neagră, se adaugă zahăr; apoi pudră de lapte pentru ciocolata cu lapte.
Franța, Livry Gargan
...Suntem producători și ambalatori care colaborează cu fermierii din regiunea Gaziantep İslahiye din Turcia și care angajează lucrătoare. Nu facem niciodată compromisuri în privința principiilor de calitate, sănătate și igienă și deținem certificatele ISO 22000-2018 (Managementul Siguranței Alimentelor) și Halal Food pentru piața americană, precum și FDA. Fabrica noastră utilizează o linie de...
Franța, Bruges
...Creată la Bruges în 1990, compania LE BOUCHON DE BORDEAUX este o mică fabrică de familie specializată în producția de prăjituri și biscuiți. Produsul de bază al companiei, "Le Bouchon de Bordeaux", este un biscuit având forma unui dop de sticlă de vin. Gama "Bouchons de Bordeaux" s-a extins, oferind arome diferite. Compania oferă, de asemenea, Canelous (în formă de canelés cu ciocolată), ciocolată și guinettes (cireșe mici acoperite cu un fondant aromatizat cu armagnac și ciocolată). LE BOUCHON DE BORDEAUX își comercializează produsele în Franța și la nivel internațional.
Franța, Rennes
... noastră din Bretania, folosind înghețate și sorbeturi locale și artizanale. Mochi cu înghețată de la Tiliz: Găsiți gama noastră colorată de mochis cu înghețată în supermarketuri și în restaurantele dumneavoastră preferate: Ciocolată, Vanilie din Madagascar, Mango cu pasiune, Zmeură cu Litchi, Căpșună, Yuzu Lime, Sakura, Susan negru, Ceai Matcha, Caramel cu unt sărat și Pishtac. Tiliz...
Franța, La Seauve Sur Semene
Specialist în extrudarea alimentelor Inovatoare, Sănătoase și Fără Gluten Creată în 2015, SEREALYS, o companie independentă și de familie, va putea fabrica pentru marca dumneavoastră, toate produsele extrudate Bio, Fără Gluten, Delicioase și Clean Label! - Gustări umplute cu ciocolată, zmeură sau cremă de tartinat - Cereale pentru mic dejun umplute, - Cereale pentru Mic Dejun în formă de...
Franța, Charmes-Sur-Rhône
... și o gamă întreagă de Mixuri Dulci (Muffin, Genoise, Mousse de Ciocolată și altele....). Înființată în 1986 pentru recuperarea activității de ambalare a condimentelor și amidonurilor de la ANTARTIC, ANTARTIC II este specializată în produse uscate dulci și sărate, fabricarea și ambalarea cerealelor, mic dejun, orez, legume uscate și condimente, couscous, snacks-uri aperitive. Fabrica are ca...
Franța, Flagey
... pasteurizare urmat de congelare, iar preparatele sale sunt lipsite de conservanți. Agrodoubs este certificat IFS nivel superior și dezvoltă rețete bio. Umpluturi de afine sau caramel pentru ciocolatieri, amestecuri pentru tarte cu lămâie sau ciocolată, creme brulee sau creme de patiserie sunt câteva dintre specialitățile fabricii construite în satul Flagey. AGRODOUBS a mizat pe produse de fabricație...
Franța, Perpignan
În 1995 a fost creată și dezvoltată filiala DIPA de către grupul Cemoi. DIPA a fost fondată cu scopul de a răspunde așteptărilor profesioniștilor din domeniul gastronomiei (ciocolatieri, patiseri și înghețători) care au cerințe foarte specifice în ceea ce privește ciocolata și dulciurile. DIPA beneficiază astfel de calitatea ciocolatei produse de Cemoi, care deține în special o fabrică în Coasta...
Franța, Eguilles
Fabrica Fruidoraix este specializată în fabricarea calisson-urilor. Pe vasta noastră platformă de producție, oferim publicului ocazia de a descoperi diferitele meserii tradiționale ale cofetăriei: fabricarea pastei de calisson din materii prime brute (pepene, migdale, portocale confiate), gătirea la bain-marie, formarea și glazurarea, precum și fabricarea nougat-urilor parfumate, a ouălor-nougat de Paște și a câtorva dulciuri din ciocolată.
Franța, Paris
...Bună, Distribuitor exclusiv, Grup Internațional cu 9 fabrici în lume, deținem propria noastră fabrică de gelatină Halal. Oferim o gamă largă de produse de Confectii Halal certificate (vrac pachet de 1kg, pachet de 80g, bețe umplute acrișor, cobra, watch...), Biscuiți & Prăjituri în Multipack-uri (Donuts, Rolls, Wafere...) și Ciocolată. Ambalaj atractiv și prețuri competitive. Confectii Halal...
Franța, Marseille
...antioxidanți, oligoelemente… Astfel, transformăm fructele noastre în ape, extracte, uleiuri și parfumuri în mica noastră fabrică din Alpi. Din ea nu ies nici marmote, nici ciocolată, ci îngrijiri personalizate care răspund nevoilor fiecărui tip de piele, respectând-o în același timp.
Franța, Lyon
Fabricantul de saci publicitari de lux CLASSYPAC vă urează bun venit pe site-ul său. Specialist în sacul publicitar de lux, compania noastră concepe, fabrică și livrează saci din hârtie, kraft și TNT pentru o gamă largă de domenii. De la magazinul de îmbrăcăminte la parfumerie și cosmetice, până la patiseria de ciocolată, CLASSYPAC este partenerul dumneavoastră de încredere în elaborarea sacilor...
Franța, Gardanne
SAI Nutrition formulează și fabrică produse dietetice de înaltă calitate: -câmpuri de aplicare: controlul greutății, sport, nutriție funcțională (seniori...), nutriție adaptată (diabetici...), etc... -produse: biscuiți, ciocolată, pulberi, băuturi... -alegeri: hiperproteic, hipocaloric, îmbogățit sau sărăcit în carbohidrați, bio, fără gluten... SAI Nutrition propune: - dezvoltări specifice personalizate - o gamă largă de produse pe stoc...
Franța, Lognes
... soluții de ambalare verticală (VFFS) și cântărire pentru piețele de panificație, pizza, tortilla, salate, fructe, legume, carne, brânză, șervețele umede, ciocolată, dulciuri, produse congelate și alte industrii. ILAPAK concepe și fabrică, de asemenea, soluții personalizate de mașini flowpack (HFFS) și soluții de ambalare și cântărire (VFFS). Inginerii noștri de proiect și experții din industrie...
Franța, La Houssaye-En-Brie
La Ferme au Chocolat Fonderie à la Campagne este o fabrică de ciocolată și cofetărie situată în La Houssaye en Brie, în Seine et Marne, administrată de domnul ENGRAND Grégoire, maestru ciocolatier. www.lafermeauchocolat.shop...
Țările populare pentru acest termen de căutare