...Pot să PET
Greutate zahăr 100 grame.
Utilizare posibilă: frișcă, iaurturi, bezele, macarons, marshmallows, bomboane, cuburi de gheață, înghețată pe băț....
Compoziție: zaharuri, aromă de cremă brulée, colorant natural maro și galben (E150c și E100)
Există posibile urme de ou, lapte, muștar, arahide, moluște și crustacee, pește, semințe de susan și soia
Referință:SUCRE0011A...
Situată în Grasse, capitala mondială a aromelor și parfumurilor, Sélectarôme este un producător de arome alimentare de peste 30 de ani.
Oferim peste 3000 de referințe de arome sub formă lichidă sau pulbere și am dezvoltat, de asemenea, o gamă de arome certificate bio.
De asemenea, propunem o gamă de arome special concepute pentru e-liquide pentru țigări electronice, în conformitate cu reglementă...
Bine ați venit la DISTRAZUR, furnizorul dumneavoastră de produse alimentare fine. De mai bine de 25 de ani, servim comerțul tradițional cu o preocupare constantă de a oferi produse de calitate, adaptate clienților noștri și diferite de circuitele marii distribuții. Marca noastră, "Les Saveurs du Clavon", încântă cei mai exigenți gurmanzi. Este ușor de recunoscut și garantează o selecție de produse...
...Vanilia Pompona Gourmet premium vă învăluie simțurile cu buchetul său floral atrăgător, o notă de fructe și un finisaj seducător de ciocolată. Păstăile pline și parfumate sunt visul oricărui cofetar, infuzând delicii precum crèmebrûlée, înghețată și creme cu complexitate și caracter. Cu o textură netedă și groasă și o esență robustă de vanilie, Vanilia Pompona aduce eleganță în diningul rafinat și ridică tot ce atinge.
... Charente și sub soarele cald al Cognac-ului.
Crema brulée
Arderea interiorului butoaielor noastre, rod al măiestriei tonelerilor noștri, generează note de vanilie și caramel, care evoluează în timp pentru a aminti de dulceața unei cremebrulée.
Portocală confiată
Obținută după mai mulți ani de învechire în butoaie de stejar, aromele fructate de portocală confiată se dezvoltă intens.
CUM SĂ O...
...Culoare: Mahon cu reflexii de cupru
Nas: Un buchet care combină armonios note fine de flori uscate, iris și liliac cu căldura fructelor confiate, marmeladei și crèmebrûlée. O dulceață picantă care dezvăluie arome lemnoase de stejar prăjit și cutie de țigări.
Gust: O intensitate remarcabilă și o complexitate aromatică pentru un Cognac gourmet, o textură catifelată și o amplitudine surprinzătoare.
Vârstă de degustare: aproximativ 15 ani.
Sugestii de degustare: Pur ca digestiv (între 20 ° și 25 °), în acord cu deserturi din ciocolată sau cu un trabuc bun.
... pasteurizare urmat de congelare, iar preparatele sale sunt lipsite de conservanți. Agrodoubs este certificat IFS nivel superior și dezvoltă rețete bio.
Umpluturi de afine sau caramel pentru ciocolatieri, amestecuri pentru tarte cu lămâie sau ciocolată, cremebrulee sau creme de patiserie sunt câteva dintre specialitățile fabricii construite în satul Flagey. AGRODOUBS a mizat pe produse de fabricație...