... imediat însirop. Acestea se pot conserva astfel câteva săptămâni în frigider și le puteți glazura mai târziu, în funcție de nevoile dumneavoastră.
Ingrediente: maroane, zahăr, sirop de glucoză, aromă naturală de vanilie
Maroanele confiate însirop sunt folosite pentru prepararea maronului glacé. Datorită faptului că se află într-un sirop de zahăr, au o durată lungă de conservare (5 ani). Pentru a obține un glazur bun pentru a face maroane glacé, vă recomandăm să urmați sfaturile noastre făcând clic aici.
...Nugat moale de castane! O combinație delicioasă de miere, cremă de castane și migdale. O aromă autentică pentru această rețetă originală realizată în atelierele noastre. Gustul lemnos al cremei de castane combinat cu dulceața mierii, o adevărată delicatesă!
Ingrediente: Zahăr, Sirop de Glucoză, Migdale, Miere, Cremă de Castane (8.2%), Zahăr Pudră, Fistic, Amidon de Cartofi, Pâine Neagră (Amidon...
...Tortul cu făină de castane de la Biscuiteria d'Afa este un produs de neratat.
De decenii, castana este în centrul gastronomiei corsicane.
Preparat după o rețetă de familie, acest tort este pufos și delicat. Poate fi savurat singur sau se potrivește perfect cu o înghețată sau un iaurt.
Greutate: 400 gr
Ingrediente: Migdale 65%, Zahăr, Miere AOP din Corsica, Sirop de glucoză. Poate conține urme de...
BIOLOKLOCK este o companie de procesare a fructelor provenite din agricultura ecologică. Prioritizăm aprovizionarea locală a fructelor noastre și preparăm gemurile în cazan. Activând în domeniul bio din 1973, lucrăm produsele noastre într-un mod artizanal pentru a atinge cea mai bună calitate posibilă în fabricarea: Gemuri bio, compoturi, piureuri, jeleuri, creme de prune și castane. De asemenea, fructe uscate și fructe însirop.