...Pe lângă foie gras, oferim o gamă largă de preparate gătite. Variate, preparatele noastre gătite reprezintă măiestria regiunii noastre, sud-vestul. De descoperit: Alicuit, confit de rață, soare de pintade, cassoulet cu manșoane de rață confiate, cocoș în vin, salmis de palombă...
Franța, Castelnaudary
...Lentile franțuzești, confit de rață, pulpa origine Franța, cârnați de porc origine Franța, confit de porc origine Franța, piei, sos gătit, usturoi, roșie, sare, piper, condimente. CONSEIL DU CHEF : Am decis să gătesc lentilele ca un Cassoulet Pur și simplu le încălzesc într-un vas de lut, la cuptor, unde adaug un ½ pahar de apă. Le savurez cu un Minervois și o salată verde ușor călită. Savurate pe 1 ianuarie, lentilele ne aduc bani pe tot parcursul anului, spune legenda. Savurate la începutul fiecărei luni, ne aduc fier.
Franța, Objat
...rillettes de rață cu foie gras, prepelițe umplute cu foie gras, flauturi de magret cu foie gras, pateuri cu castane și foie gras. - Mâncăruri gătite: paupiettes de rață cu foie gras, varză umplută cu foie gras, sauté de rață cu ciuperci, cassoulet cu confit de rață, confit de rață, confit de gâscă, ciuperci gătite. - Pateuri regionale: pateu corrézien, pateu cu prune și foie gras, terrină forestieră...
Franța, La Chapelle Aubareil
De mai bine de treizeci de ani, suntem meșteșugari-producători de ficat gras de gâscă și rață, precum și de castane în Dordogne. Conservele noastre sunt elaborate la fața locului, conform rețetelor tradiționale din Périgord. Conservele sunt de dimensiuni reduse. Ficatul gras și preparatele gătite (cassoulet, confit, civet...) sunt pregătite cu grijă și beneficiază de cea mai mare atenție pe parcursul întregului proces de fabricație. Laboratorul nostru este certificat conform normelor europene și HACCP. Valorile pe care le promovăm sunt primirea, gastronomia, tradiția și calitatea.
Franța, Saint-Jean-Le-Vieux
... Espelette, pate de țară, rillettes, hure, cârnați basci, cârnați confitați și confit de porc Ibaïona) și de vânat (terine de iepure, terine de mistreț și salmis de palombă). În cele din urmă, măcelăria Mayté produce rețete basce de neuitat, cum ar fi axoa, piperade și tripes basques, precum și rețete precum cassoulet sau boeuf bourguignon.
Franța, Toulouse
Dotată cu un site de fabricație modernizat la porțile Toulouse-ului, compania de familie SAS SAMARAN păstrează o adevărată măiestrie tradițională, combinată cu un mediu normat și din ce în ce mai controlat. Produsele sunt întotdeauna gătite în mod artizanal, iar diferitele rețete de pateuri, confituri, terine, cassoulet cu confit de rață... se inspiră din bucătăria regională, leagănul familiei...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play