...Fulgi de ovăz și petale de porumb acoperite cu mici bucăți de alune, coapte la cuptor, cu bucăți de ciocolată neagră.
Ovăz integral
Bogate în fibre
Crocanță irezistibilă
Rețetă 100% vegetală
Listă scurtă de ingrediente
Mod de utilizare:
La micul dejun sau la gustare, se toarnă într-un bol cu lapte/băutură vegetală sau ca topping pe iaurt, brânză de vaci.
Ingrediente
Fulgi de ovăz* 49%, zahăr din...
Fabricăm produsele noastre în mod artizanal, folosind metoda de saponificare la rece, ceea ce ne permite să păstrăm toate virtuțile ingredientelor. Ne angajăm într-un dezvoltare continuă și o cercetare constantă pentru a oferi produse adaptate tuturor nevoilor, pentru întreaga familie. Dintr-o preocupare ecologică, reducem și valorificăm deșeurile. În plus, în ciuda inflației, ne reducem marjele p...
...% Indica / 50% Sativa. Cheese CBD are un parfum acru și cremos intens, cu note florale și proaspete de Cheese. Culoarea sa este palidă, iar florile sunt compacte și de dimensiune medie. Cheese CBD provine din agricultură organică, fără pesticide. Maturare timp de patru săptămâni cu metoda OGL. Boveda Humidipack furnizat împreună cu florile pentru o mai bună conservare. Cultivat în seră. Fără terpene adăugate. Extras din Sativa L (autorizate de legislația franceză și semințe autorizate de Uniunea Europeană). Strain: Finola
Rata de CBD: 4,9 %
Rata de THC: 0,17 %...
...Brânza Albastră este o varietate hibridă (Blueberry x Cheese), clasificată ca o varietate clasică datorită mirosului său puternic. Terpenele din Brânza Albastră combină mirosul dulce al fructelor de pădure cu cel al brânzei albastre pentru a crea un parfum dulce, cremos, cu aspecte pătrunzătoare și erbacee.
Această versiune a Brânzei Albastre face parte din linia noastră Profile, realizată cu...
...Filetul de porc organic uscat de la Ferma de la Rousse se consumă în felii subțiri, asemănător cu un jambon de țară sau un cârnaț. Acesta va însoți perfect aperitivele dumneavoastră, într-o platou de mezeluri, cu brânză sau într-o salată mixtă.
Filetul de porc, ca toate bucățile mari de mezeluri de la Ferma de la Rousse, se usucă timp de cel puțin 12 săptămâni înainte de a fi pus în vânzare.
...Un miere de acacia organică cu note delicat florale, îmbogățită cu bucăți de trufe negre din Provence.
Sfaturi de degustare:
Ideal pentru a fi asociat cu brânză sau foie gras.
...SARRIETTE - Satureja
Savurare ușor piperată, care amintește atât de mentă, cât și de cimbru. De asemenea, numită piper de măgar.
Plante
Sarriette - Satureja.
Bucătărie
Sosuri, vânat, brânză proaspătă de capră și oaie, legume uscate, fasole, dovleci și dovleac, mazăre.
Formă / Cantitate
Ierburi fine BIO UȘOR USCAT / 40g - 220g.
Origine
Franța - Plantă 100% organică.
Virtuți
Digestivă, anti...