Franța, Montelimar
... de vanilie. Mod de fabricare: Mierea și siropul de glucoză se fierb în cazan, se adaugă albușurile de ou, urmate de zahărul fiert, vanilia și migdalele. Alergeni: Migdale, Ou, posibile urme de fructe cu coajă. Toate nougaturile noastre sunt garantate FĂRĂ GLUTEN. Recomandări de păstrare: A se păstra închis și ferit de umiditate între 18 și 22°C. Data limită de consum: 12 luni...
Franța, Saint Ouen L'aumône
...Tapioca este numele dat amidonului de manioc. Este în mod natural fără gluten și îmbunătățește digestia.
Franța, St Sulpice De Faleyrens
...Făină de Spelt Tip 80 100% și apă Timp de gătire: 4 până la 6 minute Alergen: Gluten Paste: 300g...
Franța, Saint-Etienne
...Făină specială pentru pizza, cu conținutul său de gluten, oferă toată elasticitatea necesară pentru prepararea aluatului de pizza. Reduce problema făinii arse în cuptor și îmbunătățește aspectul și gustul pizzei tale.
Franța, Saint Orens De Gameville
... 100g): Energie: 2174 kJ / 527 kcal; Lipide 43g din care saturate 26g și colesterol 1,7 mg; Carbohidrați 37g din care zaharuri <0,5 g, amidon 3,5g. Greutate Netă (G): 100 g. Referință: Tabletă Ciocolată Neagră Fără Zahăr.
Franța, Talant
... produse lactate (inclusiv LACTOZĂ), SOIA și produse din soia. Urme posibile: gluten, ouă, arahide și fructe cu coajă lemnoasă, susan, anhidrid sulfuric și sulfiți. Sfaturi de utilizare: Frământați aluatul pentru a deveni modelabil, apoi modelați și demoldati imediat. Ciocolata plastică se întărește după 24 de ore. Atenție, aluatul de ciocolată nu suportă căldura, care îl face să se topească și să strălucească. Ambalare: Borcan de 500g de aluat de ciocolată modelabil Ivoire. Referință: D30.2 Dimensiuni: 500 Gr Preț pe kg: 0.5...
Franța, Montrouge
... peptide mici biodisponibile și bioactive în corpul uman. Nu conține: soia, grâu, lactoză, amidon, drojdie, OMG-uri, arome artificiale. Fără gluten. Avertisment de alergie: Poate conține urme de reziduuri de sulfit naturale...
Franța, Saint Mard De Réno
...Făina noastră integrală este produsă pe ferma noastră. Am ales făina integrală pentru a avea o calitate nutrițională maximă, păstrând tărâța din cerealele noastre. Natural fără gluten. Bogată în amidon. Conține proteine. Conținut scăzut de grăsimi. Bogată în fibre. Perfectă pentru îngroșare și legare. Soarele în rețetele dumneavoastră! Utilizare: se poate incorpora în alte făini pentru pâine, prăjituri, clătite… Singură pentru plăcinte din porumb.
Franța, Saint Quentin Fallavier
... le varieze pentru a beneficia de proprietățile fiecăreia. În plus, nu sunt prezente în ingrediente niciun fel de amidon, făină sau aditivi. Folosim doar ingrediente sănătoase și benefice pentru sănătate.
Franța, Sargé Les Le Mans
Producător de suplimente alimentare ortomoleculare. Suplimentele alimentare sunt garantate fără sare, fără zahăr, fără gluten, fără amidon, fără drojdie, fără conservanți, fără coloranți artificiali. Ortomoleculare la baza produselor noastre: obiectivul principal al nutriției ortomoleculare este de a oferi organismului o varietate de nutrienți esențiali pentru buna funcționare a celulelor sale (vitamine, minerale, antioxidanți, acizi grași esențiali, fitonutrienți, substanțe considerate non-esențiale, dar totuși indispensabile pentru protecția celulară, în doza corectă.
Țările populare pentru acest termen de căutare