Drajeurile sunt concepute pentru a automatiza procesul manual de acoperire cu ciocolată realizat în cuptoarele de acoperire. Procesul de pompare a pro...
Elaborează-ți ciocolata, pralinele, pastele sau cremele (Arahide, Fistic, Nuci, Migdale și altele...) în mod artizanal folosind acest mojar automat. D...
Caramelul nostru cu ciocolată este realizat în mod artizanal în atelierul nostru din nordul Franței.
Această versiune ultra delicioasă s-a născut din...
Săpunul la rece cu ciocolată la tăiere este natural și respectă cerințele chartelor Bio Earth Durable. Este saponificat la rece, îmbogățit cu unturi d...
Ca specialiști în materii prime din Africa, oferim comercializarea produselor alimentare, a produselor legate de cosmetică, precum și a pietrelor și r...
Săpunul la rece cu ciocolată este natural și respectă cerințele chartelor Bio Earth Durable. Este saponificat la rece, îmbogățit cu unturi de Cacao și...
Descoperiți plăcerea supremă a ciocolatei cu mașina noastră de topire a ciocolatei în formă de robinet. Perfectă pentru gelaterii, patiserii și magazi...
Biscuiți Mini cu Ciocolată ca Topping pentru Iaurt Înghețat. O selecție bună de toppinguri populare și neobișnuite pentru a combina cu iaurtul îngheța...
Se poate produce lățimea dorită în intervalul de 600 mm - 1750 mm.
Produsele pot fi acoperite cu ciocolată, atât pe partea de jos, cât și pe partea d...
Distribuție de linii complete cu instalare în industria ciocolatei și a dulciurilor la nivel mondial. În special, linie de Îmbrăcare complet industria...
•Poate doza: bomboane, bomboane cu lichior și bomboane pralinate.
•Ciocolata poate conține particule solide de până la 3 mm grosime.
•Model fabricat c...
Deși cazanele de acoperire tradiționale sunt cele mai utilizate echipamente de acoperire în industria ciocolatei, necesitatea unui operator calificat ...
Drajeurile sunt concepute pentru a automatiza procesul manual de acoperire cu ciocolată realizat în cuptoarele de acoperire. Procesul de pompare a pro...
Capacitate de producție de ciocolată turnată de până la 100 kg/s. Proiectat pentru întreprinderi mici cu spațiu limitat. Tunelul de răcire este cu șin...
Turnul de răcire directă pentru turnarea ciocolatei. Turnul de răcire are 2 zone de răcire. Depozitoarele sunt dotate cu motoare servo pentru mișcare ...
Împărtășiți sau oferiți fericire cu trufele de ciocolată cu lapte Lindt Lindor. Din 1845, Maeștrii Ciocolatieri Lindt combină măiestria lor și cele ma...
Broașca de cacao este concepută pentru bucătari sau patiseri și permite pregătirea unor cantități mici de paste în comparație cu rafinările industrial...
Măcinarea cu bile este una dintre tehnicile de subțiere a ciocolatei. Brațele de amestecare ale măcinătorului cu bile sunt fabricate dintr-un material...
{"•La cantidad y velocidad de inyección se configuran por pantalla, permitiendo un ajuste más preciso.":"•Cantitatea și viteza de injectare sunt confi...
Aplicația europages este aici!
Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.