...JAMBON DEBAYONNE IGP 9 și 12 luni
Jambon deBayonne IGP 9 și 12 luni de maturare. Jambonul nostru este frecvent medaliat la Paris. De aceea, veți observa o adevărată diferență de gust față de jambonul IGP Bayonne tradițional, prezent pe piață. Bucată de 5 până la 6 kg. Jambonul deBayonne este sărat tradițional cu sare de Salies de Béarn pentru a obține IGP. Această sare este o sare de pământ...
...Demi jambon deBayonne, pur porc din sud-vest IGP, care se recunoaște prin carnea sa fragedă și fină, conferită de cei 12 luni de maturare. Un jambon care beneficiază de o IGP (Indicație Geografică Protejată) pentru calitatea sa. Maturat conform unui savoir-faire ancestral. Carnea sa este fragedă și suculentă, mai puțin sărată decât majoritatea jambonurilor uscate.
...Îngrijorați să răspundem unei piețe în căutare constantă de noi arome, am lansat pâinea noastră din porumb. Această bucată de 345 g are un gust ușor de unt datorită dulcelui adus de porumbul prăjit și semințele de floarea-soarelui. De asemenea, are o miez spongios, moale și topit. Meiul galben, pe de altă parte, oferă miezului și crustei o nuanță aurie foarte colorată. Semințele de floarea...