Franța, Castelnaudary
...INGREDIENTE: carne și oase de vițel din FRANȚA, apă, legume, vin alb (urme de sulfiți), pastă de roșii concentrată, amidon de porumb, condimente, sare.
...Descoperiți noua gamă de fonduri 100% naturale, creată special de marca Lucul SA pentru cei care iubesc mâncarea și care se preocupă de o alimentație sănătoasă. Elegantă, ambalajele din metal protejează fondurile noastre fără gluten și fără sare adăugată. O experiență de peste 80 de ani, combinată cu un amestec subtil de tradiție și autenticitate, a permis dezvoltarea acestei noi game cu arome generoase, care va oferi gust și intensitate preparatelor dumneavoastră. Inspirați-vă din noi nuanțe de arome!
Belgia, Mont-Saint-Guibert
Compania „Produse Habi” este o mică și medie întreprindere de familie, activă din 1914 în domeniul fabricării conservelor alimentare de calitate. Comercializăm produsele noastre sub marca Habi către marii distribuitori, precum și în sectorul HORECA și în sectorul de fast-food, dar și sub Private Label. Creăm pentru clienții noștri preparate gata făcute, sosuri, baze de sosuri și altele. Produsele ...
Franța, Olivet
...Referință 3417960034490 Sfaturi de utilizare: Pești, sosuri, linte, fasole. Rețetă clafoutis de dovlecei pentru 8 persoane Timp de preparare 1h - 5 g de fond de vițel sau 1/2 cub de supă - 100 g de apă - 800 g de dovlecei - 1/2 linguriță de turmeric - Sare - 3 ouă (140 g) - 2 crenguțe de cimbru - 100 g de făină - 400 g de lapte degresat - Un buchețel mic de ceapă verde - 110 g de brânză de capră...