Slovenia, Maribor
Compania Borgla d.o.o. a fost înființată în 2015 și își are originea în conceptul unui instrument pentru prepararea kefirului. Ca un proiect de succes pe Kickstarter, compania a început să își desfășoare activitatea și să dezvolte noi instrumente pentru prepararea alimentelor și băuturilor fermentate. Până în prezent, compania, pe lângă dezvoltarea de produse pentru prepararea acasă a alimentelor ...
Italia, Barberino Di Mugello
... de vânzare cu marca „i Toscani”, „Casa del Corto” și în punctul de vânzare de campanie gestionat prin intermediul companiei, referitor la carne de vită și produse lactate; cea mai originală producție este dată de iaurt, obținut prin fermentarea directă a laptelui, și miere din Amiata. Misiunea companiei este concentrată pe valorificarea distribuției de produse alimentare de calitate, cu prioritate pentru produsele toscane, care să fie certificabile și garantabile în etapa de producție – distribuție, practic un proiect de „lanț scurt”. Producția și selecția...
Turcia, Denizli
... procesul de prelucrare a laptelui, crește capacitatea de producție și minimizează cerințele de forță de muncă, economisind timp și muncă. Seria Dairy Wizard Start-Up îți permite să produci toate tipurile de brânză și produse lactate semi-automat acasă, în afacerea ta sau pe ferma ta. Seria Dairy Wizard Master îți permite să produci toate tipurile de brânză și produse lactate în afacerea ta sau pe...