... olfactive: cineol, proaspăt, mentolat
Controlat și ambalat în Franța, în laboratorul nostru din Landes
Cultură
Eucaliptul radiat este o specie de arbore din familiaMyrtaceae. Originar din Australia, poate atinge 50 m înălțime și are o scoarță fibrosă și frunze care, odată frământate, eliberează un miros caracteristic de mentă.
Fabricare
Landema oferă acest ulei esențial de eucalipt radiat, achiziționându...
... frecați articulațiile dureroase, de trei ori pe zi.
Dureri de cap
Fricțiune. Puneți 1 până la 2 picături de ulei și frecați tâmplele și fruntea. Nu aplicați prea aproape de ochi.
Inflamație și infecție a căilor respiratorii
Fricțiune. Puneți 15 până la 20 de picături de ulei și frecați pieptul, de trei ori pe zi.
Foaie de date despre eucalipt :
– Alte denumiri : Eucalyptus globulus, Eucalyptus radiata
– Clasificare botanică : familiaMyrtaceae
– Forme și preparate : uleiuri, capsule, pastile, bomboane, uleiuri esențiale, ceaiuri din plante, tincturi
– Origine : Australia
volum:60ml...
...Acca Sellowiana este un arbust veșnic verde din familiaMyrtaceae.
De obicei, este un arbust cu mai multe tulpini, cu creștere lentă, care poate atinge 4-7 metri.
Frunzele întunecate, lucioase, groase, eliptice și opuse au aproximativ 5 cm lungime.
...Pudra de Camu Camu organică este obținută din fructul Myrciaria dubia, cunoscută în mod obișnuit sub numele de camu camu, camucamu, cacari sau camocamo; o specie de plantă din familiaMyrtaceae. Este un copac mic, cu ramuri, care crește pe malurile râurilor din pădurea amazoniană din Peru și Brazilia, având o înălțime de 3–5 m și producând un fruct asemănător cu cireșele, de culoare roșie/purpurie.
ORIGINI: Peru
AMBALARE LA BUCATĂ: 20 kg carton...
...Specii de plante din familiaMyrtaceae. Mugurii florali ai cuișoarelor sunt recunoscuți de foarte mult timp, fiind uneori folosiți pentru durerea dentară și apoi pentru a obține o respirație mai proaspătă prin mestecare. Au proprietăți antiseptice și anestezice, fiind cel mai adesea utilizate pentru proprietățile lor medicinale și culinare.
Caracteristicile cuișorului:
- Foarte bun aliat...