Elveția, Wollerau
... mai dure. Noua colecție de cuțite Felix® SMOKED OAK. Dacă întrebi un bucătar ce este esențial în bucătărie, răspunsul este: un cuțit de bucătărie de încredere. Cuțitele din stejar afumat sunt un reper de calitate, caracterizate prin echilibrul perfect între o lamă rece și ascuțită și un mâner din lemn care radiază căldură și eleganță. Cod articol: KSW-013 Numele produsului: CUȚIT DE BUCĂTAR (18 CM...
Elveția, Gossau
...DIPS, SOSURI TRAITEUR, VEGAN și FĂRĂ GLUTEN DIPS De la Lady la King. Le avem pe toate. Cu diversitatea noastră de sosuri traiteur, orice bucătar amator sau de top devine palid. Datorită ingredientelor selectate și preparării cu drag, sosurile și dips-urile noastre sunt bine cunoscute. Cu unul dintre acești purtători de gust alături de tine, vei fi sărbătorit ca un erou la fiecare petrecere de grătar! Aproape toate sosurile noastre sunt, de asemenea, fără alergeni, gluten și sunt vegane.
Elveția, Schneisingen
... a emisiilor de sub 130 de grame la 100 de grame, bilanțul de CO2 al Kochbananen este bun. Deoarece producem manual și în cantități mici, aceasta rezultă într-un produs sustenabil, sănătos și rafinat, un produs unic elvețian. Unde a început povestea Ca bucătar profesionist, am mers în Caraibe, deoarece am avut ocazia să ajut prieteni buni la construirea unui hotel și să combin acest lucru cu un an de ședere în străinătate. Așa au rezultat 10 ani de neuitat. M-au fascinat Caraibele, viața și oamenii. Prin munca cu localnicii în hotel, am învățat despre cultură și mâncare.
Elveția, Schongau
În 1963, Oskar Kunz, ca inventator și gurmand cu patru meserii finalizate - bucătar, brutăre, cofetar și măcelar - a avut o viziune: pentru preparatele sale rafinate, dorea să folosească ierburi proaspete din grădină în timpul verii, fără procese de uscare, astfel încât să își păstreze aroma autentică și în timpul iernii. În decurs de aproximativ 10 ani, a dezvoltat un proces. L-a patentat și...
... bucuria artei culinare din alte culturi, care mă fascinează în continuare, în special în viața personală. Astăzi, lucrez în gastronomia tradițională, fiind în același timp bucătar pentru un centru de îngrijire a vârstnicilor.
Crescut într-o familie iubitoare în Bäriswil (BE), un sătuc idilic situat la 10 km nord-est de Berna. După școală, am petrecut un an în Elveția română, la o patiserie din Saint Imier (pe versantul sudic al Mont Soleil). Apoi, am început o ucenicie de trei ani ca bucătar la Hotelul Wächter Mövenpick din Berna. Prin colaborarea cu angajați din diferite țări, am descoperit bucuria artei culinare din alte culturi, care mă fascinează în continuare, în special în viața personală. Astăzi, lucrez în gastronomia tradițională, fiind totodată bucătar pentru un centru de îngrijire a vârstnicilor.