... echipamente de magazin pentru produsele de panificație atât pentru magazinele tradiționale, cât și pentru unitățile de autoservire, inclusiv
insule cu mai multe niveluri, cu capacitatea de a acomoda un sortiment mare de produse depatiserie
rafturi compacte pentru pâine, care sunt ideale pentru magazine cu o suprafață mică.
... (decorticate, prăjite fără sare, prăjite sărate, aromatizate) în regiunea Provence-Alpes-Côte d'Azur, în departamentul 13, la Marsilia.
La CROC'ELLA, veți găsi, de asemenea, măsline italiene și marocane, precum și antipasti.
Comanda dumneavoastră poate fi livrată la sediul dumneavoastră, cu posibilitatea de FRANCO DE PORT*.
*În funcție de cantitățile minime de comandă.
Pentru orice informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați prin formularul de contact.
... care acizi grași saturați 1.4 g
Carbohidrați 65.9 g
din care zaharuri 41.3 g
Proteine 4.7 g
Sare 0.2 g
Data de durabilitate minimă 4 luni după fabricație.
Caracteristici ale produsului
Pâine de condimente artizanală, netăiată pentru a-și păstra pufosenia
Gust delicios de miere de castan, hrișcă și flori din regiunea Centru
Ingrediente (miere, făinuri, ouă și unt) recoltate în LoiretCher.
Sursă de fibre, conținut scăzut de grăsimi.
Chiar și forma este fabricată în departamentul nostru
Greutate netă: 250g
Ambalare: formă din lemn-film-eticheta + eticheta de contra
Termen de fabricație: 15 zile...
... maeștrii gelatului artizanal. Departamentulde produse depatiserie a fost creat câțiva ani mai târziu. Încă de la început, poziționarea BABBI a fost departe de piețele de masă deja bogate, dedicându-se creării de "specialități dulci unice și irepetabile" prin utilizarea de materii prime nobile, căutate, autentice și o prelucrare artizanală lungă și atentă. Din acest principiu au apărut Wafer Viennesi și Waferini, astăzi cunoscuți și apreciați în întreaga lume.
... inginerii chimici din departamentul nostru de cercetare și dezvoltare. Produsele noastre sunt concepute de echipa noastră de R&D și maeștri patiseri, îmbunătățind continuu produsele pe care le fabricăm. Puteți găsi produsele dorite, suntem pregătiți să le exportăm. Amestecuri pudră (cremă, tort, macaron, coacere, tort de catifea); ciocolată de învelire; cocolini; chocorocks (mate, lucioase, amare...
... din sectorul alimentar și distribuitori de pâine pentru restaurantele selecte, printre altele. Liniile de mașini de la Viñas nu stresază aluatul și îl tratează fără a-l degaza sau extruda. Această calitate a echipamentelor noastre ne permite să obținem produse de o calitate superioară, "asemănătoare cu cele făcute manual". Dispunem de un laborator de teste de 400 m2, dotat cu tot materialul necesar pentru ca departamentulde I+D să poată efectua teste de produs împreună cu clienții noștri.
... în caz de avarii grave și cel mai cuprinzător atelier de pe site și reconstrucții de 500 m, echipat cu cea mai recentă tehnologie. Zona de depozitare este dotată cu o gamă completă de piese de schimb și consumabile. Departamentulde design specializat se ocupă de toate construcțiile din oțel inoxidabil și de neconformitățile cu cerințele și nevoile site-ului clientului nostru. Designul și...
...Bello & Angeli este un chocolatier artizanal cu sediul în Saint-Orens-de-Gameville, în departamentul Haute-Garonne. Toate creațiile noastre originale și "maison" sunt elaborate în atelierul nostru de lângă Toulouse, unde selectăm cele mai bune ciocolate și ingrediente.
În fiecare zi, producem creații delicioase cu cea mai mare grijă artizanală, printre care ciocolate, dar și înghețate și...
...LA TOULOUSAINE DES FARINES este o companie specializată în făină pentru patiserie/ brutărie.
Este în Sallèles d’Aude, în inima Sudului, în departamentul Aude, că din 1982 își are sediul Toulousaine de Farines. Toulousaine des Farines este partenerul tuturor actorilor din sectorul Brutăriei/ Patiseriei/ Biscuiteriei din sudul Franței și din Catalonia spaniolă.
Ranson este, pe lângă grosier, și fabricant de 3 grupe de produse depatiserie (marțipan, decorațiuni din ciocolată și mixuri), precum și importator și exportator de diverse materii prime și diferite tipuri de fructe pentru utilizare industrială. Departamentul non-food se ocupă de livrările de materiale mici, decorațiuni și ambalaje pentru aceeași categorie de clienți: brutari, patiseri...
... dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24 și oferă o experiență bogată în ceea ce privește suportul pentru industria pâinii și patiseriei. Departamentulde service dispune de un spectru complet de abilități, de la programarea echipamentelor în funcție de nevoile clientului, până la diagnosticarea și rezolvarea erorilor și avariilor. Inginerii companiei Kyriakopoulos pot repara avarii minore într-un interval de timp rezonabil, oferind astfel siguranța brutăriei-patiseriei în ceea ce privește minimizarea întreruperilor procesului de producție.
Specializată în fabricarea artizanală a macaronilor pe bază de migdale și fără gluten. Produsele mele au fost premiate timp de doi ani consecutivi de Camera de Meserii din 13, în cadrul rutei gourmande, care recompensează cei mai buni artizani din departamentul Bouches-du-Rhône. Ofer aproximativ treizeci de arome diferite cu coloranți naturali. Produsele mele nu necesită niciun sistem de...
... certificatele ISO și HACCP este în curs de desfășurare. Departamentul nostru de R&D continuă munca sa minuțioasă asupra calității produselor noastre, concentrându-se pe toate detaliile relevante. Calitatea produselor noastre este prioritatea noastră principală. Fericirea clienților noștri este scopul nostru prioritar. Obiectivul nostru este să fim recunoscuți ca o marcă de încredere pe piețele locale și internaționale, precum și să fim primii care utilizează noile tehnologii disponibile în industria noastră.
... exclusiv al dulciurilor. Inițial activă în sectorul turtelor de miere, putem atribui introducerea și ideea pe piața articolelor promoționale „Inimi de turtă dulce” în întregime Zuckersucht. Niciun producător nu a reușit până acum să producă inimi de turtă dulce mai rapid și mai orientat către client. Departamentul nostru intern de creație și tipar pentru logo-uri din zahăr a reprezentat de la început un pilon important pentru a putea răspunde rapid și independent la toate cerințele clienților. Contactul direct cu clientul, fără lacune de comunicare, este o parte esențială a activității zilnice.
Nestlé Franța - Peste 400 de loturi disponibile pentru vânzare imediată
Prezentând:
Linie de producție pentru produse depatiserie umplute
Nou în 2005 - produse Hot Pocket, produse depatiserie congelate umplute
Sală de mese pentru familie pregătite
Preparare și ambalare lasagna
Departamentulde gătit și pregătire
Linii Multivac și sisteme de congelare
Echipamente de suport pentru fabrică...
...Firma Vermeulen vă oferă o gamă foarte variată de flori, materii prime și ambalaje. Departamentul Mat & Deco (materiale și decorațiuni) este foarte specializat în mașini de panificație (noi, recondiționate, precum și toate reparațiile) și în amenajarea completă a atelierelor de brutărie artizanală și industrială.
Pâtisserie, ciocolaterie și gelaterie artizanală din Saint Galmier, în departamentul Loire, specializată în prăjituri, produse depatiserie individuale, ciocolată artizanală și torturi pentru evenimente familiale sau profesionale.