...Preparare tradițională la cuptor: îndepărtați filmul de protecție și preîncălziți cuptorul la th. 7/240°C. Apoi, reduceți temperatura cuptorului la th. 5/150°C (th. 5) pentru a introduce „cassole” timp de:
20 de minute pentru un format 1 porție
45 de minute pentru un format 2 porții
1h15 minute pentru un format 4 porții...
...Un confitde excelență cu Cul Noir din Limousin!
Sfaturi de degustare: Savurați acest confit cald, alături de cartofi sau paste proaspete.
Dacă îl preferați rece, savurați-l cu nuci sau alune și un strop de oțet.
Ideal acompaniat de un vin roșu sau roze.
Fără coloranți sau conservanți.
...Lentile franțuzești, confitde rață, pulpa origine Franța, cârnați deporc origine Franța, confitdeporc origine Franța, piei, sos gătit, usturoi, roșie, sare, piper, condimente.
CONSEIL DU CHEF :
Am decis să gătesc lentilele ca un Cassoulet
Pur și simplu le încălzesc într-un vas de lut, la cuptor, unde adaug un ½ pahar de apă.
Le savurez cu un Minervois și o salată verde ușor călită.
Savurate pe 1 ianuarie, lentilele ne aduc bani pe tot parcursul anului, spune legenda.
Savurate la începutul fiecărei luni, ne aduc fier.
... Espelette, pate de țară, rillettes, hure, cârnați basci, cârnați confitați și confitdeporc Ibaïona) și de vânat (terine de iepure, terine de mistreț și salmis de palombă). În cele din urmă, măcelăria Mayté produce rețete basce de neuitat, cum ar fi axoa, piperade și tripes basques, precum și rețete precum cassoulet sau boeuf bourguignon.
... maturate atât din lapte de oaie, cât și din lapte de capră, creme de brânză și, în cele din urmă, din mare avem anșoa, plăcintă de cabracho, centollo și anșoa, sardine și toate aduse din Cantabrica, unde se obține cea mai bună anșoa din lume. Iar produsele noastre deosebite sunt derivatele din gâscă, precum confitde gâscă, gât de gâscă, fioe de gâscă, micuit.