Italia, Palagonia
...Ingrediente: Ciuperci cultivate 35%, roșii uscate 35%, ulei de semințe de floarea-soarelui 30%, oțet de vin, sare, arome naturale în proporții variabile. (ardei iute măcinat, boia, busuioc, usturoi). Acid citric, acid L-ascorbic. Contenitori de: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
...Champignons grillés 2.9 kg antipastis de legume grillate regiunea PACA Marseille Franța Champignonii grillati pot fi serviti pe masa de aperitive, dar sunt, de asemenea, perfecti pentru a acompania diversele tale preparate. Ingrediente: Vinete grillate (55%), ulei de floarea-soarelui (37%), oțet, sare, zahăr, ardei, ulei de măsline extravirgin, pătrunjel, usturoi, ardei iute, busuioc...
Bulgaria, Plovdiv
...Puterea naturii! O combinație de uleiuri esențiale naturale - arbore de ceai, lavandă, busuioc. Această combinație de uleiuri esențiale este utilă pentru infecțiile fungice ale unghiilor și ale pielii din jurul acestora. Contracarează multe bacterii și ciuperci patogene, fără a afecta straturile pielii. Ameliorează și calmează pielea roșie și mâncărimea. Favorizează recuperarea.
Germania, München
...O combinație perfect echilibrată din orez Arborio de cea mai bună calitate și ingrediente selectate, cum ar fi ciuperci uscate și ierburi aromatice. Delicios, sănătos și din ingrediente naturale, această combinație este excelentă ca o masă vegetariană completă (de asemenea, vegană) sau poate constitui o bază minunată la care puteți adăuga carne sau pește. O alternativă rapidă la risotto-ul făcut...
Franța, Malataverne
...BERGERAC ROUGE AOC BIO "L'abeille et la Fleur" 2019 Vă propunem să serviți un Bergerac Rouge cu: - Un miel la indiană. - Miel cu roșii. - Miel cu roșii și busuioc. - Miel Shahi Korma la indiană. - Prepelițe cu muștar și miere. - Prepelițe cu Porto. - Prepelițe umplute cu ciuperci.
Portugalia, Leiria
... două linguri de ulei de măsline într-o tigaie, adăugați orezul și lăsați-l să se gătească puțin, asezonați după gust. Apoi adăugați aproximativ 100 ml de vin alb și lăsați-l să evapore. Adăugați treptat apă caldă (puțin mai mult decât dublul orezului), amestecând constant timp de aproximativ 20-25 de minute. Risotto-ul ar trebui să fie "cremos" dar al dente. Când este gătit, luați-l de pe foc și adăugați aproximativ 25 g de unt. Puteți adăuga, de asemenea, două linguri de brânză parmezan. Puteți înlocui apa cu smântână sau supe. Presărați cu pătrunjel, ceapă verde sau busuioc și serviți.
Italia, Campello Sul Clitunno
...CONDIMENTE AROMATIZATE PE BAZĂ DE ULEI EXTRAVIRGIN DE MĂSLINE Pentru a combina gustul și practicitatea în bucătărie, am unit uleiul extravirgin de măsline cu condimente mediteraneene și nu numai: Ciuperci Porcini Usturoi Busuioc Trufe Negre Trufe Albe Lămâie Ardei Iute Rozmarin...
Franța, Levallois Perret
...Basilicul parfumează preparatele pe bază de roșii: sosuri de roșii, pizza, ratatouille. Excelează cu toate tipurile de legume: vinete, dovlecei, ciuperci, anghinare, năut, orez. Se potrivește plăcut cu usturoi, ceapă, cimbru și ulei de măsline. Parfumează dressingurile, salatele, brânzeturile precum mozzarella. Este o delicatesă cu ouă, fie ele în omlete sau jumări. Beneficiile basilicului: Este un antibacterian natural care curăță plămânii și bronhiile de substanțele nedorite.
Franța, Illkirch-Graffenstaden
... noastră este de a fabrica produse de calitate. Livrăm de la 1 kg până la mai multe tone. Elaborăm arome dulci (migdale amare, căpșuni, nucă de cocos, piersici, kiwi, fistic etc.), arome sărate (ciuperci, brânză, trufe, cimbru, rozmarin, busuioc etc.), arome naturale (vanilie, cafea, floare de portocal, trandafir, lămâie, portocală etc.), arome pudră, extracte vegetale, precum și arome personalizate. De asemenea, comercializăm coloranți sintetici.
... producție din Ankara - Beypazarı, folosind tehnologia avansată de uscare, din legume recoltate în sezon. Produsele noastre includ: - Ardei uscat - Mazăre uscată - Broccoli uscat - Mărar uscat - Roșii uscate - Busuioc uscat - Morcovi uscați - Spanac uscat - Ardei Kapya uscat - Conopidă uscată - Apio uscat - Varză uscată - Lămâie uscată - Ciuperci uscate - Pătrunjel uscat - Pulbere de linte uscată...
Italia, Bagnarola di Budrio
... camerei. Deținem certificarea UNI-EN-ISO 9001:2000. Lucrăm cu mărci proprii și, în unele cazuri, garantăm exclusivitate pe zonă; desigur, lucrăm și în regim de private label la cerere, cu termeni și prețuri competitive. Avem formate standard: Tortellini cu prosciutto crudo, cu carne, Tortelloni cu carne, ricotta și spanac, cu brânzeturi - Ravioli, ciuperci, brânzeturi, ricotta și spanac. De asemenea, avem „SPECIALITĂȚI”: Saccottini cu trufe, speck și rucola, roșii, mozzarella și busuioc. Produse și paste Halal, precum și Kosher certificate.
Țările populare pentru acest termen de căutare