Franța, Boissy Saint Leger
...Ciocolățile JANIN provin din cele mai bune boabe și sunt preparate manual cu cea mai mare grijă de meșterul artizan Janin și echipa sa.
Franța, Bellême
...Tablete de ciocolată neagră cu 70% cacao, presărată cu alune, fistic și migdale subtil prăjite. De asemenea, conține stafide și coji de portocale confiate. Pentru a oferi produse de excepție, alegem cele mai bune materii prime. Greutate netă (G): 150...
Polonia, Kamieniec Zabkowicki
Franța, Nice
... nu au niciun efect psihoactiv! Cum să consumi Ciocolata Bloom&Cie? Deschide tableta de Ciocolată cu CBD Bloom&Cie Mănâncă 1 sau 2 cuburi (sau mai multe?) Nu uita să păstrezi ciocolata în ambalajul ei după consum Conservă Ciocolata cu CBD Bloom&Cie maximum 2 luni după deschidere Ingrediente Ciocolată neagră (Pastă de cacao*, zahăr din trestie*, unt de cacao*), migdale, alune, nuci pecan, fistic, merișoare, smochine uscate, ulei de cocos MCT, CBD (extract de cânepă cannabidiol), terpene și multă dragoste! Gust: Ciocolată intensă 71% cacao CBD: 10mg per cub...
..."Cadouri de Vară" este o combinație excepțională de o masă delicată de fructe uscate și umplutură de lapte aerat, acoperită cu ciocolată neagră premium. Bomboanele sunt realizate în întregime din materii prime naturale, fără coloranți și conservanți; O adevărată plăcere cu un conținut scăzut de zahăr.
Franța, Rambouillet
...Bile energetice cu fructe uscate Bile energetice cu ciocolată neagră și nucă de cocos Bile energetice cu smochine și mere Bile energetice tropicale...
Franța, Furiani
...Ingrediente: ciocolată cu lapte 37% (masă de cacao, unt de cacao, lapte integral, zahăr, emulgator lecitina de soia, aromă naturală de vanilie), ciocolată neagră 70%, fructe uscate (pistachii, alune caramelizate), stafide. Referință: MENDTUB...
...Alte ambalaje VRAC și SACHETE: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Cacaoul crește în țările tropicale unde ploaia și soarele sunt abundente. Poate ajunge până la 15 metri înălțime în sălbăticie, iar fructul său, cacaoa, conține până la 55 de boabe de cacao care vor fi folosite pentru fabricarea celebrei pudre de ciocolată. Pietricelele de Ciocolată Neagră 60 % VIJAYA sunt fără lecitină. Ele vă vor încânta cu gustul lor pronunțat de ciocolată fără amăreala, având o aromă dulce și ușor vanilată.
Franța, Brignais
... și adăugați 150 g de premix Încălziți la foc mic și amestecați timp de 1 minut Îndepărtați de pe foc, este gata! Ingrediente Ingrediente: Amestec de fructe uscate* 39,6% (migdale*, alune* prăjite), zahăr din trestie blond nerafinat*, bucăți de ciocolată neagră* (cacao 57% min.) (masă de cacao*, zahăr din trestie*, unt de cacao*, vanilie pudră*), pudră de cacao*. Poate conține urme de alte nuci, lapte, soia. Greutate: 150g BIO: Da 100% Vegetal: Da Fără ulei: Da...
Franța, Etaples
...Este într-adevăr linia noastră directoare. Am elaborat 9 rețete de ciocolată umplută, la fel de delicioase cât și inovatoare. Le veți găsi în cutia noastră de descoperire cu 9 ciocolate umplute! Ingrediente: Fructe uscate, zahăr, unt, smântână, ciocolată neagră, lapte, alb...
Franța, Arles
...Maison Lesage Petite palete de ciocolată neagră sau cu lapte acoperite cu fructe uscate sablate (caramelizate la uscat), crocante și strălucitoare. Ingrediente: boabe de cacao, zahăr, LAPTE degresat pudră, lecitină de SOIA, aromă naturală de vanilie, MANDORLE, NUCI, PISTACII, NUCĂ.
Spania, Granada
...Culoare: Limpede, strălucitor, culoare roșie picota, strat mediu–înalt Aromă: Aromă puternică de fructe coapte: stafide, prune uscate, curmale, smochine uscate și ciocolată fină Gust: Dulce moderat cu aciditate bine integrată, tanin plăcut, amintire de miere, ciocolată neagră lichidă și lemn dulce, rotund și persistent Temperatura recomandată de consum: 15℃ Asocieri recomandate: Foarte potrivit...
Franța, Auxerre
...Nez note exuberante de cireșe negre coapte, gem de prune și zmeură neagră, precum și sugestii de lemn dulce, violete confiate și frunze uscate cu o notă de ciocolată topită Bouche microscopie la corpolență, gura oferă saci de fructe negre tinere cu scântei serios condimentate și o textură magnific moale, încheind îndelung cu o atingere minerală convingătoare Accord metvin brânzeturi, vânat...
Spania, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
... irezistibilă de fructe uscate și ciocolată. Elaborate manual cu migdale Marconas și acoperite cu un delicios praliné alb și o înveliș final din cel mai bun cacao pudră. Gama este completată cu alte patru arome: Catànies® din ciocolată neagră (Dark Chocolate), Catànies® cu cafea și ciocolată (Coffee Chocolate), Catànies® cu aromă de iaurt grecesc (Yogulates) și Catànies® cu aromă de lime (Green Lemon).
Turcia, Efeler
Fructele noastre uscate elegante, asociate cu ciocolată belgiană neagră de 60% și nuci assortate. Toate ingredientele, cu excepția ciocolatei, sunt obținute și colectate direct de la fermierii locali din Aydin, Turcia de Sud-Vest, și de la comercianții en-gros regionali care se specializează în recolta cultivată pentru care provincia lor este celebrată. Fiecare dintre produsele Figsbury are un...
Italia, Sambuca Di Sicilia
... DORESC SĂ TRATEZE UN PRODUS DE NIVEL ÎNALT....COMPANIA ARE UN CATALOG PENTRU DESSERTURI DE RESTAURANT, DEASUPRA ÎN TOPUL SECTORULUI. A) SECTOR HORECA EXPOSITOR DE: 1) SOGNI DI PAPA', 2) ETNEI, 3) RIBERESI, 4) CROCCANTINI DIN MANDORLĂ, 5) RICCI DIN MANDORLĂ, 6) ROSYCHOCK (OREZ PUFLAT ÎN CIOCOLATĂ CU CIOCOLATĂ MISTO NEAGRĂ-ALBĂ), 7) FIOCCHI DI NEVE, 8) PLUM CAKE DIN TUMMINIA. B) RESTAURARE SINGURA...
Țările populare pentru acest termen de căutare