...Bonbon de ciocolată cu caramel și floare de sare 1190 g
Quantitate per carton: 1
Quantitate minimă per comandă: 1
Tip de cantitate minimă de comandă: Unitate per carton
UGS: BBC-8-P
Țara de fabricație: Franța
Precomandă: Da
Cel mai vândut: Da
Personalizare: Nu
Greutate (lbs): 2.62
Lungime (inches): 9.21
Lățime (inches): 6.81
Înălțime (inches): 2.76...
... cu praline, gianduja, bezea, confit de fructe... Pentru decor pe farfurie, vânzare la bucată sau ca decor pentru masa de nuntă.
De asemenea, puteți folosi această formă de rochie pentru a realiza deserturi individuale, mici rochii din mousse, înghețată... Un desert rece care va surprinde oaspeții dumneavoastră!
Pentru vânzare, vă recomandăm ambalajul cu referința PLDOME, pentru o prezentare...
...Maison Lesage
Alune din Piémont, prăjite, caramelizate și acoperite cu pralină Gianduja, de savurat fără moderație.
Ingrediente: ALUNE din Piémont, zahăr, unt de cacao, LAPTE integral pudră, pastă de cacao, aromă naturală de vanilie Bourbon, emulgator lecitina de SOIA.
...Ballotin de ciocolată umplut cu un asortiment de ciocolate fine albă, neagră și cu lapte.
Este compus din ganache și praliné.
DDM: 4 luni
Ingrediente: Ciocolată Neagră 66%, Ciocolată cu Lapte 38%, Ciocolată Albă 30% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, emulgator: lecitină de rapiță), lecitină de rapiță, vanilie bourbon, gianduja, caramel, feuilletine (făină de grâu, grăsime vegetală...
...Ciocolată aurie delicioasă, realizată cu legendarul alune de pădure 'Tonda Gentille' din Piemonte.
În 1806, împăratul Napoleon Bonaparte a blocat exporturile din Anglia, iar cacaoa, fiind printre aceste exporturi, a devenit foarte greu de găsit și un produs scump.
Din acest motiv, brutarii din orașul Torino au fost nevoiți să găsească o alternativă pentru a continua să-și producă produsele, așa că au decis să amestece cacaoa rămasă cu un tip de alună numită 'Nocciola Tonda Gentile Trilobata', creând astfel un nou produs gustos, numit 'Gianduja'.
Uneori, trebuie să ai curajul să crezi în visele tale și să-ți urmezi instinctele! Aldo Predari este proprietarul patiseriei Dolce amorsi.
După ani petrecuți în sectorul industrial, a decis să urmeze o nouă cale: cea care duce la frumusețea gustului și a patiseriei.
Angajează un personal foarte calificat, unde diferite abilități se reunesc în crearea unor linii de produse specifice. Angajamentul...
Dimitri Salmon își elaborează ciocolata artizanal cu dragoste și pasiune, aceste realizări delicioase fiind rodul unor cercetări îndelungate și al unui mare savoir-faire. Fiecare creație de ciocolată este pentru el interpretarea unei simfonii gourmande care exultă simțurile. În atelier, ciocolata trece încet de la vis la realitate. Preparatele, bazate pe produse de înaltă calitate, ieșite direct...
Sté Médicis, specialist în dulciuri și bomboane de ciocolată cu migdale, crocant de nugat, în formă de dragee. Arome noi: caramel cu sare de Guérande, gianduja, cremă de nugat, cappuccino din arabica pură.
...rom, limoncello, gianduja, turron etc.) acoperite cu ciocolată extra cu minim 62% cacao - 12 luni
- TARTUFI din pastă de ciocolată neagră și alune, pudrați cu cacao - 12 luni
- CROSTATA DI MELIGA (porumb) - Delicioasă prăjitură cu făină de porumb, care se prezintă sfărâmicioasă și moale, umplută cu gem - 5 luni
- PASTE DI MELIGA (porumb) - Biscuit delicios din tradiția cuneză, din unt, porumb și...