...Făcut manual de noi în Austria cu fructe special selectate într-un ambalaj frumos. Ritonka GOURMET SELECTION Ciocolată cu Lapte; Merișor, Coacăză Neagră, Lămâie
Greutate netă: 130g
130g: Bară de Ciocolată...
... pune în ciocolata noastră. Acesta este un
proces extrem de lent și muncitor,
dependent de condițiile meteorologice. Sâmburii sunt
apoi zdrobiți și curățați manual după zdrobire
astfel încât să rămână doar cei mai buni nuci. Odată ce am
extragerea celei mai dulci și utile pulpe de cais,
o am amestecat cu celelalte ingrediente magice
și obținem această ciocolată unică pe care o ții în
mâini și care îți va aduce o experiență gustativă uimitoare. Fără zahăr. Fără ulei de palmier. Fără
conservanți. O poți consuma cu o conștiință curată. Este bogată în vitamine și esențiale.
... de cacao conțin mai mulți antioxidanți decât vinul roșu și de 3 ori mai mult decât ceaiul verde; boabele de cacao sunt o sursă bogată de minerale. Păstăile sunt recoltate manual și selectate pentru cea mai bună calitate. Cacaoa noastră este, de asemenea, fermentată pentru a reduce amăreala inițială. Procesul de fabricație păstrează o parte semnificativă din valoarea nutrițională a boabelor, fără...
...-Mère, Inimi mici de Elvaux, Speculoos în stil vechi, Săruturi de Elvaux, Găluște umplute de Elvaux, Găluște de Elvaux de umplut, Waffles de Bruxelles. Fiecare dintre waffles-urile noastre este realizată manual cu polonicul pentru a obține o calitate pe care nicio mașină nu ar putea să o atingă. Două generații se succed la diferitele posturi pentru a asigura o calitate constantă a produselor noastre locale care vă vor face să redescoperiți plăcerea de a mânca o waffle „făcută acasă”.
... și, de asemenea, avem relații de afaceri de lungă durată cu clienții noștri și cu furnizorii noștri globali de materii prime. Bind Chocolate este precis în facilitățile de producție. Folosim ulei de cacao 100% și producem ciocolată unică, naturală, făcutămanual, în proporție de 100%. Combinăm diferite arome în produsele noastre. Colaborăm cu aproape toate hotelurile de cinci stele situate în...
...care respectă tradițiile pentru a menține cea mai bună calitate a cafelei. La plăcerea cafelei am adăugat și plăcerea ciocolatei; în acest caz, însă, "scopul nostru este de a oferi clienților noștri doar ciocolată de înaltă calitate, făcutămanual, produsă în principal în laboratorul / compania noastră, în provincia Siena, conform indicațiilor noastre privind ingredientele și ambalată în ambalajele noastre. Compania are ca obiectiv producția, comerțul și distribuția în Italia și în străinătate de cafea, ciocolată și alimente de înaltă calitate.